Yagmurcmn Bende 37+1 im 3 gün önce 2 cm açıklıpım vardı ne su geldi ne nişan geldi üstüne birde gribim öksürük hapşırma yine gelen giden yok 😂
Merveomrum Yagmurcmn hurma ye günde 4 5 tane öyle diyolar , yiyorum bende ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum daha
Merveomrum pamukprensesss 2 3 gün oldu atlatali gribi bende anlarim halini , ballı süt iç nefesini aciyo en azından iyi geliyo
Yagmurcmn Merveomrum ay aslında bende bişeyler yapıyım diyorum bebeğimin gelişimide çok güzel 3500 kg ama bir yandan sanki korkuyorum doğurmaya birşeyler beni tutuyor doğaun isteyip çekiniyorum
butterfly35 pembiktavsan Allah’ım bir avazda kurtarsın bebişte sende sağlıkla yuvana dön inşaAllah 🤲🏻💐 doğumda aklına gelirse bizleri de duan da eksik etme 🥰🥰
Merveomrum Yagmurcmn Hurmayı doktorlarda öneriyor diye duymuştum baya kişiden açıklık yapıyormuş , kolay doğum içinmiş işte , ilk hamilelik olunca herşeye inaniyo aslında insan
Hazalaskin pamukprensesss kocamı kampa soktum neredeyse hergün korunmasız ilişkiye giriyoduk. 😂 hurma yiyordum 8-10 tane bacaklarım dayanamayacak hale gelene kadar squat yapıyodum. Sıcak duş alıyordum ki son ilişkiden sonra suyum geldi gerçekten de
pembiktavsan Misketlimonum öğlene kadar suni sancı verdiler ama açıklık ilerlemedi 3cmden üste maalesef o yüzden doktor sezaryene alacak onu bekliyorum. 🥺
pembiktavsan Hazalaskin öğlene kadar suni sancı verdiler ama açıklık ilerlemedi 3cmden üste maalesef o yüzden doktor sezaryene alacak canım 💐