pembiktavsan Selam arkadaşlar yaklaşık 3 saat önce tam iftardan sonra herkes yemeğini yedi sofrayı toplarken suyum geldi. Hastaneye geldik. 38+4üm. Pek sancım yok ara ara düzensiz adet ağrısı gibi oluyor. Açıklığım da 1.5 cm. Lütfen benim için dua edin 🙏🙏🙏inşallah pozitif doğum hikayem diye başlık açmak bana da nasip olur 💐 kendinize iyi bakın 💐🙏
deryaumay20 pembiktavsan canım benim Allah sağ salim kavuştursun bana da dua eder misin yavrum sancısı ile gelsin inşallah hayırlısıyla 🤲🏻🥲
Hazalaskin pembiktavsan nasılsın canım nasıl geçti Doğumun bende suyum geldikten 7 saat sonra Doğum yapmıştım
pembiktavsan deryaumay20 amin canım inşallah kolaylıkla olsun bi avazda inşallah senin için de dua edeceğim 💐☺️❤️
pembiktavsan Nur_3502 son güne kadar hareketli geçirdim hamileliğimi evde hareketliydim bir de günlük az da olsa yürüyüş yaptım onun harici pek bir şey yapmadım. Sadece suyum gelmeden hemen önce biraz stres olmuştum o mu tetikledi bilemedim 🤷🏼♀️
pembiktavsan Misketlimonum öğlene kadar suni sancı verdiler ama açıklık ilerlemedi 3cmden üste maalesef o yüzden doktor sezaryene alacak onu bekliyorum. 🥺
pembiktavsan Hazalaskin öğlene kadar suni sancı verdiler ama açıklık ilerlemedi 3cmden üste maalesef o yüzden doktor sezaryene alacak canım 💐
Merveomrum Kızlar ya doğumuna 11 gün var , nişan gelmesi nasıl oluyor , afedersiniz de böyle sümüksü şeffaf bişey geldi fındık kadar falan , nişanım mi gelmiş bilgisi olan var mı , post açamıyorum ben , açtığımda kimse yanıt vermiyor buraya yazayım dedim
pamukprensesss Merveomrum nişan olabilir canım benim 3 hafta önce hafif kanlı sümüksü bir şekilde gelmişti ama üzerinden 3 hafta geçti tık yok
Hazalaskin Merveomrum canım merhaba nişan gelmesi böyle sümük gibi evet yapışkan benimki birazcık kanlı gibiydi ama kanlı olmak zorunda değil. Nişan gelmiş bence ama çok az devamı gelecektik mutlaka fındık kadar çok az çünkü kaç haftalık gebesin
pamukprensesss Hazalaskin umarım bende dogururum artık 12 gün kaldı çok zor geçiyor günler 😂 ekstra biseyler yaptınız mı
Merveomrum pamukprensesss benimde aynı çok zor , uyuyamıyorum , oturamiyorum , uzansam yine sıkıntı , allah bı avazda kurtarsın inşallah hepimizi
Hazalaskin pamukprensesss kocamı kampa soktum neredeyse hergün korunmasız ilişkiye giriyoduk. 😂 hurma yiyordum 8-10 tane bacaklarım dayanamayacak hale gelene kadar squat yapıyodum. Sıcak duş alıyordum ki son ilişkiden sonra suyum geldi gerçekten de