-_Esra_- -_Esra_- Minisanne12 FatmaAselinAnnesi_60 Ceromommm3 Sacmalama_engiinn Allah cezamı vermesin sesli yanıtla yazmıştım 2yi 7 olarak algılamış 2 ÇOCUĞUM VAR 😅😅😅😅😅😅😅
Ceromommm3 Durubebegim aşko kendimdeyim 😂 olması gereken şjşjsjs Daha yamuk oturuyorum gtumun. Ağırmış geçmedi sssjjs
Durubebegim Ceromommm3 vuyy benim dötüm çoktan düzeldi bacım tam tersi eskisinden güzel oldu🤣🤣 Şaka şaka düşünüyorsan tam zamanı getir birlikte büyüt rahatlığını görürsün
Tiiffany Minisanne12 3.gebelik ama annemi anlamiyorum ben annem gibi degilim ne bebekken terkettim nede buyudugunde.
benaslindayohum Minisanne12 2. Gebeliğim, bu sefer süt sağmak istemiyorum inşallah direk memeye alıştırabilirim kucağıma zamanında alıp 🥰😁 doğduğunda araları 30 ay olucak çokta korkuyorum 🥺
Ceromommm3 Durubebegim çocuk. Yapmak kolay şjşjsjs Aşko. Mutsuz bir evlilikte çocuk heba olur yoksa yiğitim de bir kardeşi olmasını hakkediyor
Nezosikra Minisanne12 biraz fazla olacak ilk olacağım galiba ama 8 inci😂🙈🙈2 düşük 2 kürtaj 3 tane prensesim var 10 yaş 8 yaşında 2 yaşında şuanda oğluma hamileyim sağlıkla kavuşalım inşallah bebislerimize
kadertugrul7 Minisanne12 ikici minigi bekliyoruz biraz sürpriz oldu gelişi ams hayırla gelsin inşallah
Biroglanannesiii Minisanne12 1 tane oğlum var bir daha uzun yıllar düşünmüyorum Allah olmayana versin :)))