Mervegc Kızlar alakasız gibi olacak ama düdüklü tencere almam lazım . Önerileriniz neler? Fissler hariç olsun onu alamam pahalı geliyor. Hem kullanımı kolay hem güvenli bişey istiyorum. Korkmaz ve emsani düşündüm onlar nasıl?
Dudumundo Mervegc fissler pahali ama hem patlama riski 0 hem de omurluk bir marka. Imkanlari zorlama sansiniz varsa bir daha dusunun ☺️
Sare_34- Mervegc benim duduklum korkmaz 3 sene olacak nerdeyse gayet memnunum hicbir sorun yasamadim hatta bir ara unutup havasini almadan acmaya calistim actirmadi guvenlikli yani
funnymummy Mervegc bende de korkmaz kappa var memnunum ama geçenlerde nette yorumlarda gördüm schafer da fissler kalitesinde ve güvenliğinde yazmış çoğu kişi bakmanızı tavsiye ederim
Nurkcy Mervegc Ay düdüklü kullananlara özeniyorum nedense benim fobim var. Evlendiğimden beri 1 kere kullanamadım dolapta bekliyor 😁 Karacaydı çok önermiyorlardı iyice korkmuştum.
esraEb Mervegc ben de korkmaz kullanıyorum. Çok şükür bi problem yaşamadım bugüne kadar. 2 yıldır kullanıyorum.
esraEb Mervegc https://www.cimri.com/duduklu-tencereler/en-ucuz-korkmaz-a169-hera-lavanta-mor-7-0-lt-duduklu-tencere-fiyatlari,198039513
Yenihamiss96 Mervegc karacanın düdüklü tenceresi var aşırı memnunum kuru fasülye 15 dk da pişiyor et 20 dk da beş dk bekliyorum hemen açılıyor çok iyi aşırı memnunum
Bet1 Mervegc korkmaz benimki hiç memnun değilim sürekli patlama riski bunaldım cidden. Sürekli gönderiyorum korkmazin kendi yerine 1 ay 2 ay sonra kapağı komple değişmiş olarak yolluyorlar. 3 4 ay geçiyor gene aynı sorun
esraEb Bet1 nasıl sorun oluyor mesela ? Ben hiç problem yaşamadım. Güzel de pişiriyor. Bilmediğim bir şeyse ona göre dikkat edeyim ben de 🙈