Ervaok aysegulsonmez ya bende lavaboda afedersn oturdugum gibi arkadan suyu açarım taharetten sonra silince de nişan gelse de anlamam mı acaba diyorum bazen günlük ped kullanıyorum en fazla ordan anlarım heralde ilk gebelik ne zoorr 🫠🙄
Belinay_AliEge Ervaok kuzum akıntı geldi gibi hissettim ben yoğun bir his oldu WC ye gittim peçeteye sildim öyle gördüm lop bişey illa anlıyorsun anormal yani 🥲🥲🥲
aysegulsonmez Ervaok aynen bende idrara çıktıktan sonra geldi dediği gibi lop yoğun Bi şey mutlaka anlarsın bende dediğim gibi çok korkuydum ya duşta olursa felan diye ama anlarsın
aysegulsonmez Ervaok evet ondan da korkuyorum 😂 ama arkadaşım su geldiğini anlarsın kontrolünün dışında olan Bi şey demişti Nisan için de aynısını demişti anlarsın diye su gelmesini de anlicagimi düşünüyorum inşallah öyle olur yani 😂😂
Aysenur426868 Belinay_AliEge benimde öyleydi sanırsam ilk cocugumda yanlış hatırlamıyorsam sümuksu ama kahverengimsi biseydi kan kırmızı şeklinde değildi ama kahverengiydi
myangelson Belinay_AliEge benim erken geldi canım 2cm e yakın da açılmam vardı acil serklaja alındım ama serklaj olmasam o gün veya ertesi gün dogururdun dedi doktorum