Belinay_AliEge Kızlar Nişan nasıl Bişey birde Kanlı Olmak zorunda mı 36 haftalık olduk az önce yoğun bişeyler geldi sümük gibi böyle yoğun sıvı ilk defa böyle birşey yaşıyorum ilk gebeliğim de olmadı o yüzden bilmiyorum nişan mıdır 🧐🌸
MugeGuness Belinay_AliEge hayır canım benimki kanlı değildi. Bahsettiğin gibi jel kıvamında, misket büyüklüğünde bir akıntıydı
hunilimom Belinay_AliEge ilkinde kırmızı geldi ikncide muayene den sonra 4 gün çamur gibi kahverengi yoğun geldi doktor Nisan dedi
aysegulsonmez Belinay_AliEge benim 2 saat önce grldi şuan hastanedeyim Nisan geldiğini çok net anlayabilirsin belli oluyor bense korkuyodum anlamam diye böyle afedersiniz yoğun sümüksü ve kahverengi akıntı şeklindeydi sonradan camasirda kahverengi akıntı oldu 😊
Belinay_AliEge MugeGuness kuzum peki doğum ne zaman oldu . Böyle jel gibi koyu renk tuhaf birşeydi 🌸🤔
Belinay_AliEge Yagmurcmn ay evet böyle dolu dolu bişey idrar yolu enfeksiyonu olsam yanmam yok bişey yok acaba dedim enfeksiyon mu 🧐 sonra internette nişan resimlerine baktım kanlıydi hep ondan kafama takildi 🤔🌸
Belinay_AliEge myangelson aynen kuzum böyle tuhaf değişik bişey ne bileyim hiç yaşamadım peçeteye silince geldi böyle tuhaf ay bakalım ne zaman gelir acaba kuzum senin ne zaman doğum oldu 🌸
myangelson Belinay_AliEge benim erken geldi canım 2cm e yakın da açılmam vardı acil serklaja alındım ama serklaj olmasam o gün veya ertesi gün dogururdun dedi doktorum
Belinay_AliEge Yagmurcmn bakayım kuzum . Salı günü kontrolüm var doktoruma söylerim olmazsa bı tahlil veririm .
Ervaok aysegulsonmez ya bende lavaboda afedersn oturdugum gibi arkadan suyu açarım taharetten sonra silince de nişan gelse de anlamam mı acaba diyorum bazen günlük ped kullanıyorum en fazla ordan anlarım heralde ilk gebelik ne zoorr 🫠🙄
aysegulsonmez Belinay_AliEge 38+4 sancılarım var ama düzensiz bebek biraz hareketsiz olduğu için serumve nstdeyim açılmamış 2 cm artık ne yapcaklar bilmiyorum