Herseyguzelolsun7 Aynurkyozkan evet sürekli hareketli maşallah. Saat 14:30’da detaylı ultrasonum var orda doktora her şeyi soracağım inşallah iyi haberler alırım 🙏
Cikoleyla İhmal etmeyin gidin, bana damardan demir yüklemesi yapıldı sonra karaciğer enzimlerim yükseldi, doktor kullandığın ilaçlardan dolayı dedi. Sorun yok dedi. Kullanılan ilaçlar falan etkili oluyor. Ondan olabilir
Herseyguzelolsun7 Aynurkyozkan Az önce çıktık. Şükürler olsun her şey yolundaymış bebiş haftasından iki hafta önde her zaman öyleydi ama suyu falan da güzel çok şükür. Şekerim de hamilelikten önceki gibi hep normal çıkıyor ama yine de şeker yüklemesi olacakmış 24.haftada. Şu an her şey yolunda çok şükür. 21+1’iz 23+1 çıktı doktor genetik iri bebek olabilir sen de uzunsun dedi. İlaçlarının tamamını bırak bir 10 gün sonra yeniden tahlil ver korkulacak hiçbir şey yok sonuçlarında dedi. Allahım herkesin böyle mutlu çıkmasını nasip etsin bebek görüşlerinden 🙏❤️
Herseyguzelolsun7 Bugün gidişatı görmek için yeniden kan verdim çok şükür alt 46 ast 33 olmuş referans aralığı içine girmiş şimdiden şükürler olsun. 3 günde güzel düzelmiş çok şükür, dramamine yükseltmişti sanırım, sadece onu bırakıp yeniden kan verdim çünkü.
Herseyguzelolsun7 Cigerekacankedituyu çok teşekkür ederimm inşallah sizin de bir daha hiç yükselmez ❤️ sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri inşallah 🙏🥰
mrwkrks Herseyguzelolsun7 benim de ayni haftalarda daha da fazla yükselmişti vitamini kesti doktorum şimdi toparladı muhtemelen vitamini keser bir de karaciğeri yoracak yiyeceklerden uzak durum yağlı kızartma vb
Minnakkurabiyeveannesi27 Bircandeniz Benim de karaciğer enzimlerim yüksek bana da doktor kaşıntı felan olursa gelin dedi dün piskolojikmen mi bilmiyorum kasintiniluyir gibi hissediyorum napmaliyim bu süreçte beni aydinlatirmisiniz
Bircandeniz Minnakkurabiyeveannesi27 o bende de oldu kaşıntım varmış gibi paniğe kapıldım. Ama anlarsın yaa anormal olan kaşıntıyı fazla kaşımaktan izler çıkar. Kullandığın ilaçları bırakıp birer hafta arayla kan ver oranlarda düşme var mı diye. Ama hala kaşınıyorsan git doktora test yaparlar zaten
Minnakkurabiyeveannesi27 Bircandeniz çok teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer gerçekten piskolojikmen insan kötü etkileniyor
Bircandeniz Bir ay bir buçuk ayı buluyor normale dönmesi panik yapma ya. Muhtemelen folik asitinden kaynaklıdır. Hala kullanıyor musun bıraktın mı
irem10 Herseyguzelolsun7 merhaba benimde alt 53 ast normal çıkmış, bir şey olur mu ki acaba 18. Haftamdayim. Korkulcak bir şey mi ki yarın gidicem doktora limon tuz yiyordum o mu yaptı ki acaba
Herseyguzelolsun7 irem10 vitamin, Demir vs herhangi bir şey kullanıyorsanız bir hafta tüm her şeyi bırakın tekrar baktırın değerlerinize Doktor bunu önemsiyor benim öyle yapmıştı alt ast yüksek çıkınca, hemen düşmüştü çok şükür Benim de sizin gibi minik bir yükseklikti
irem10 Herseyguzelolsun7 ferrazinc demir ilacı içinde vitaeminler de var. İmom içiyorum bide folik asit benim icimmis. Korktum ya yükselirse diye tuz tatlı asla yemicem 🥴
Herseyguzelolsun7 irem10 tuzdan tatlıdan değil de bu vitaminlerden yükseliyor genelde. Bırakınca hemen düşüyor, düşmezse Allah korusun kolestaz düşündürüyor zaten. Endişe etmeyin ben çok korkmuştum boşuna stres yapmışım kendime.