Mihsu Tuubaoz ben merak ediliyor yazılıyor denk gelince paketler çekeyim dedim çok fark var mı kaç adet alınmalı gibi postları görünce 😂
Tuubaoz Yenidoğanla 2 numarayi ayni alabilirsiniz diye paylaşım yaptığınız için yanlis bilgilendirmeyin dedim hepsi buu iyi günler
Mavidunyamm Mihsu ya bende 3 numara kullaniyorum Molfix. Ama küçük geliyor 4 e geçsem çok mu büyük gelir 🥺
Mihsu Mavidunyamm Molfixin kalıbı da güzel bence küçüldüyse mecbur geçiliyor ya bir de erkek bebekse pipiden kaynaklı 😝
Mavidunyamm Mihsu evet evet erkek bebek olduğu için çok sıkı bağlamak istemiyorum. Şuan bebeğim 5 ay 15 günlük ve 8.800 gram. 4 e geçsem büyük olur bacakları açık kalır diye korkuyorum 🥴
Mihsu Mavidunyamm erkek bebeğinde oluyor benim kızım 15 kilo 4-5 kullanıyor 12 kilo erkek bebeği olan arkadaşım mesela 6 zor oluyor diyor pipi yüzünden 😂 ama mesela benim kızım zaten tombul kısa boylu ve bacakları geniş arkadaşın da işte zayıf az daha uzun
Fasulyeninannesi1 0 numarayla basladik 1 ay, kimsenin kullanilmiyor dedigi 2 numarayi 2 aydan fazla kullandik. Bebegin kilo ve gelisimiyle alakali size boyutlari ayni gorunmus olabilir ama esneme ve bacak genisleme kisimlari farkli oluyor.
Hallerimvarbenim Mihsu Prima kullanıyoruz 1 numarayla başladık oğlum 41 günlük dün daha 2 numaraya geçtik. Ayrıca her markanın boyutu farklı oluyor. Kilolu bir bebekte ancak 2 numara ile başlanabilir oda markaya göre değişir
Papatyaa_01 Mihsu sleppy aldım 1 numara bildiğin gece pedi gibi bişey çok küçük yani tereddütte kaldım olacak mı olmayacak mı diye 126lı aldım bide can bebe 2 num var sleppy olmazsa onu kullanırım artık :) ama hiç stok taraftarı değilim bezden yana :)