Msalbyrk Elfu bnde oyle dyordum cksn artk dye. Ama zorlanyor insan yatarken kalkarken egilirken corap gyerken🤦♀️
Elfu Sdanrr 😁bir ben anlıyorum hareketleri filan hisisedieyırjm diye😁 yoksa Baska kimse anlamıyor Bn söylemeden
Tomrisinizi Elfu ben 30 haftaligim hala cok karnim yok ayakkabimi corabimi rahatca giyiyorum 26. Haftadan sonra ufak ufak cikmaya baslamisti
Cigdemm91 Eylul_lll bende 15+5 haftalık hamileyim☺️ göbegim de çok az çıktı size dogum tarihine nezaman dedi doktorunuz?
Eylul_lll Cigdemm91 Valla ilk bebek sezeryan oldugu icin 10 15 nisan arasi hazirlan dedi bugün ilk defa ama ben 17 sinde istiyorum malum bizim hep özel anlar 7 si 17 si 27 si gibi tarihler❤
ayaniz Elfu 27. Haftadaym hala bol giyinince anlasılmıyor ,iç karnım genis sanırım.. dar şeyler giyersem net belli oluyor..
Edali2602 Bende anneme cekmişim bu konuda 11 haftalık hamileyim ama karnım benden önde gidiyor diyebilirim 😂 Tabi 55 kiloyla kalıp bu süreçte bütün kilonun karnımda toplanması gibi 🤪😂
Myhoney Elfu ahhvahh valla 🙈19+2 yiz gören 7 aylık sanır zor nefes alıyorum.ama çokda mutlu oluyorum 😂
Cigdemm91 Eylul_lll normal olsun istyorum ama biraz ewhamlı biriyim nAsıl olacak zaman göstercek artık herşeyin hAyırlısı🙏🏻
HilalEraslan Tamamen yapı ile alakalı ben diyetteydim ve kilo verip hamile kalmayı planlıyordum bir kaç ay içinde hamile olduğumu öğrendim yani fazlam vardı ama İnanın kilolu hamile kalmama rağmen dedim ki eyvah kim bilir nasil tostoparlak birşey olurum 😅 Ama 32. Haftadayım sadece 4 kilo aldım karnım son 2 haftadır çıkmaya başladı hamile olduğum yeni anlaşılıyor
NidaPolatdemir Elfu benimde 22 haftaya kadar belli değidi şimdi 28 birden büyümeye başladı iyiki başta büyümedi 😂❤️
Elfu NidaPolatdemir bakalım sadece göbekten almak istiyorum yanı bebeğim alsın göbeğim tek şişkin Baska kilo istemiyorum 😁