Mincik Nil5 amin inşallah hepimiz canım🥹🙏🏻 sabah 10da bizimkisi belki karşılaşırız😂 belki de doğurmuş olurum inşallah 😂😂
Rvydkaratas aysshl çok memnunum.Gebelikten önce de normal kontrollerim için gidiyordum.Hatta doktorumu bulana kadar 3 4 doktor gezdim.Çok ilgili,bilgili ve istediğim zaman ulaşabiliyorum.
MeryyErtm Mincik Nihat Ebe mi olacak yanınız da ? Kendisinden çok memnun kalan tanıdıklarım var. Bende Nihal hanımı aramayı düşünüyorum bakalım yolun sonuna yaklaşınca karar vereceğiz.
Mincik MeryyErtm evet Nihal abla olacak inşallah. Eğitim de almıştım kendisinden çok iyi çok faydalı birisi. Sancılar sırasında bana çok iyi geleceğini düşünüyorum 🙏🏻
Kubrakarahan Ben denizlili değil sarıgöllüyüm ama doktorum özel sağlık hastanesi Hülya yıldırım hanım 12+3 den selamlarrr❤️❤️❤️
MeryyErtm Mincik arkadaşım normal doğum yaptı onun desteği ile işinde çok iyiymiş evet. Hayırlısı nasıl ise öyle olsun sizin için.
Sena-cy00 Melekkkkkkk Merhaba şemiklerin ne tarafında oturuyorsunuz acaba? ☺ Benimde annemgil o taraflarda oturuyor da sık sık gidiyorum oraya