Nil5 Evren hocayla kontrolümüz vardı bugün. Cuma günü 40 haftalık oluyoruz tam. Cuma günü kontrole çağırdı. Tabi eğer doğurmamış olursam😂 cuma günü doğum şekline karar verecekmiş rahme bakıp. Müdahale edebilirim dedi. En geç pazartesi doğurmuş olursun artık dedi🥹 inşallah cumaya kadar kendiliğinden gelir oğlum🙏🏻

Mincik Hadii inşallah Allah kolaylıkla kurtarsın sağlıkla kucağına al 🤲🥰
    Bu cuma benim de kontrolüm var 😬😄

Nil5 amin inşallah hepimiz canım🥹🙏🏻 sabah 10da bizimkisi belki karşılaşırız😂 belki de doğurmuş olurum inşallah 😂😂

• Nil5 bunu yanıtladı.
      • Nil5 bunu beğendi.

Mincik bizim 3 de ☺️☺️ İnşallah doğurmuş olursunuz 🙏🏻🥰

aysshl çok memnunum.Gebelikten önce de normal kontrollerim için gidiyordum.Hatta doktorumu bulana kadar 3 4 doktor gezdim.Çok ilgili,bilgili ve istediğim zaman ulaşabiliyorum.

Mincik Nihat Ebe mi olacak yanınız da ? Kendisinden çok memnun kalan tanıdıklarım var. Bende Nihal hanımı aramayı düşünüyorum bakalım yolun sonuna yaklaşınca karar vereceğiz.

Ben denizlili değil sarıgöllüyüm ama doktorum özel sağlık hastanesi Hülya yıldırım hanım 12+3 den selamlarrr❤️❤️❤️

MeryyErtm evet Nihal abla olacak inşallah. Eğitim de almıştım kendisinden çok iyi çok faydalı birisi. Sancılar sırasında bana çok iyi geleceğini düşünüyorum 🙏🏻