Deryademirel Dilaraanl sezeryan olacağm. Kızımda da sezeryan olmuştum. Normali bekleyemicem kasılmalarım başladı kasıklarımdan yatamıyorum. Birde Korkuyorum normalden😁
Dilaraanl Deryademirel aynı bensin😂 bende 26. Haftadayım dün doktoruma sezeryan istedigimi söyledim vajinaya atılan dikişten karnıma atılan dikiş daha iyidir Ama olsun sezeryandan da korkuyorum ben sgagagag😂
Deryademirel Dilaraanl bende çok korkuyorum ilkinde bilmediğim için korkuyordum bunda biliyorum korkuyorum 😁 tek tesellim ilkinde 2-3 güne kalkmıştım😁 buda öyle olur düşüncesi var
Kalbiimde2can Dilaraanl ahahahaha bende öyle esimde bazen beni görünce diyor aaa tuvalette saniyordum seni diye🤣
Kalbiimde2can Dilaraanl gündüzleri neysede gece olunca deliriyorum zaten bu ara uyuyamiyorum öksürükten tam daliyorum bu sefer cisim geldi diye kalkiyorum🤣 bu gidisle yastik yorganimi orya tasicam😅
Dilaraanl Kalbiimde2can bende tuvalete kalktıktan sonra uyuyamıyorum yaa 2 saat falan uykum gelmiyo deli oluyorum😂
Hilalttk16 Dilaraanl 2 litre 🥴 böbreklerimde rahatsızlık çıktı daha fazla bile içmem gerekiyor. Ama boyunuza kilonuza göre 2 veya 2.5 litre içmek gerekiyor
Dilaraanl Hilalttk16 hiii çok gecmiş oldun kuzu, kendini zorla daha fazla icmeye calıs o zaman 🥺 böbrek cok zor ben de taş düşürmüştüm 🥺 Allah şifa versin 🤲🏻