arelbaby Dilaraanl 4.5 5 e yakın içiyorum hamilelikten öncede çok içiyordum yani en azından 2.5 3 ü görüyordum yine 🙈
Kalbiimde2can Dilaraanl ben zorlamiyorum ama doktorum 2 litre bile iyi dedi zaten herkesin bünyesinin farkli su ihtiyaci varmis canim zaten havalarda isininca daha cok icmeye vaslicaz ister istemez terledikce 😅😅
Deryademirel Dilaraanl hamileliğin başından beri en fazla 2 icmisimdir. Son 1 aydır bazen 1 lt bazen iki bardak. 🙈
Deryademirel Dilaraanl ben suyu zaten sevmem. İşte çalışınca yaz da olunca içiyordum eve gelince kaldı öyle. Neyseki salı doğuruyorummm 😁
nidosh Dilaraanl belki idrar tahlilinde az biraz enfeksiyon çıkmıştır. Bana idrarında yanma oluyor mu bol su iç demişti tahlilden sonra
Dilaraanl Deryademirel aaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn 😍 darısı başımızaaaa🤲🏻 normal mi sezeryan mı olcan Deryaaaaaagggg
Deryademirel Dilaraanl sezeryan olacağm. Kızımda da sezeryan olmuştum. Normali bekleyemicem kasılmalarım başladı kasıklarımdan yatamıyorum. Birde Korkuyorum normalden😁