Alyaam Nefesimm Aynıyız sanırım geceleri daha bir fazla oluyor benimde bide erken Doğum riskim vardı normalde de kasılmalarım çok oluyordu şimdi daha bir arttı 38’ i görürüm inşallah 🤦🏻♀️
MSemihA Mucixem cnm bana da 32 gün var kaç kilo aldın şikayetlerin neler ben çok sabırsızlanıyorum artık kavuşmak için erkek bebek bekliyorum sağlıcakla kavuşalım inş
Saliha0540 RveydaCokunnceoglu merhaba canim.bebegin pozisyonuna göre ve kilosuna gore normal dogum olabilir dedi doktorum.38.haftamda cati muaynesinden sonra kesinlesecek hangi dogumun daha uygun olacağı canım.
fatmff 33+4 üz normalde tam 45 gün var 😊 Ama ultrasona göre 9 aralık görünüyor doğum tarihimiz. Bakalım ne zaman gelmek isterlerse gelecek. Her şeyimiz hazır bizim de her ihtimale karşı
Honeybaby Bizimde 7 aralık gözüküyor tahmini doğum tarihi hayırlısıyla sağ sağlim gelsinler inşallah yavrularımız 💕💕💕
MSemihA Mucixem bol su iç cnm.senin bugün şişmiş benim daha önce şişti Komşum gördü şoka uğradı🙈burnumun ve yüzümün şişmesi yüz şeklimi garip gösteriyor alışamadım. Neyse. 1 ay kaldı deyip moral vermeye çalışıyrom.annelik en güzel delilik napalım😊
FilizDemir Unalcagla kızlar kaburga ağrısından Çatlıycam 34+1 ve benim kızım sürekli kaburgalarımda tekmeler atıyo nefes alamıyorum 1 2 saattir hiç durmadı kaburgalarım hasar görmüş olabilirmi
Unalcagla FilizDemir inşaALLÂH birşey olmaz, benimde kafası yukarda poposu aşağıdaymış.. Benimde ağrım var göğsümün altı. Şu an belim ağrıyor.
FilizDemir Unalcagla benimki bu ara sırf kaburgalarıma çalışıyo hamileliğin zorluklarını yeni yeni keşfediyorum
Gamze612 Unalcagla son 27 yim etken gelmezse tabii. 25 ten beri dururoruz bakalim kasim annesi mi olcam aralik annesi mi o karar vercek😬
EmineBurcuTfekiSar MSemihA tansiyonunuzu ölçtünüz mü ani yüz vücut şişmesi tansiyonsan olabilir mi yüksek olup olmadığını kontrol esin isterseniz.
MSemihA EmineBurcuTfekiSar doktorda tansiyondan şüphelendi ama normal çıkıyor.benim normalde de üzülsem bile gözlerim arı şokmuş gibi şişen bi insanım.birazda genetik yatkınlık var hal böyle olunca şiş ki geziyorum.ayak ödemi için yatmadan önce tuzlu şu da bekletmek çok iyi geliyor.bundan sonra sık sık yapacağım inş.uyanınca rahat ediyorum.