Unalcagla ymr benim 4. Kutum sağlık ocağı verdi ücretsiz.. Decavit kullanıyorum sabahları tok karnına alıyorum..
Aksa_korkmaz ymr ben hiç kullanmadım. Bu hafta verecekti ama kızımın kilosu ve boyu haftasından fazla çıkınca vazgeçti. İyi bakıyorsun bebeğine dedi doktorumuz 😍☺️
Yaceemm Ben şuan 32+4 um. 32+1 de 2600 gr 50 cm idi. 10 günde 700 gr almış. Böyle olan var mı? Gebelik şekerim de cikmadi. Bu çocuk böyle alırsa kaç kilo doğacak??
gamzelianne16 Yaceemm 33 te gittim yani Çarşamba günü 2.936kg olmus boyuda 50 cm yakın ddi tam olcemedi.bnmde sekerim yok. Bnm yedklerimi bebek alıyo hep ben6 kilo aldım zaten yarısı da cocuk 😂
Aldoemr Unalcagla aaa benimde Aralık 5 sezaryen olacam çok heyecanlıyım ikinci hamileliğim ama heyecan dorukta oğluşum ali ereni beklemekteyiz 15 aylıkta oğlum var o da şeyhmus emirim 😍👶🏻💙
Unalcagla Aldoemr maşaALLÂH ne güzel Allâh bağışlasın.. Benim de oğlum olacak inşaALLÂH.. 36. Haftalık hamileyim. 😍🤗
Alyaam Nefesimm Aynıyız sanırım geceleri daha bir fazla oluyor benimde bide erken Doğum riskim vardı normalde de kasılmalarım çok oluyordu şimdi daha bir arttı 38’ i görürüm inşallah 🤦🏻♀️