Armess_loya mylittlebabym yaaa ne güzel MAŞALLAH OVA PRENSESİME🧿 Armes teyzesine çekmiş sanki biraz bu hayata azcık dil çıkarmak da gerekir ama zeynebim😬 o benim giflerinme dil çıkarıyor 😬 kurban olurum tüm bebeklere 🥺❤️ Allah sağlıkla analı babalı büyütsün hep ışık saçsın. Kaderi güzel bahtı açık olsun ❤️🧿🧿🧿
mylittlebabym Armess_loya teşekkür ederiz güzel teyzesiii 🧡🧡🕊️Senin gibi neşeli olur inşallah ömrü boyu🧡
biryazgecesii Tekrar gözün aydın Zeynep 🌸 sondayı aşağıda anestezi sonrası takmalarını söylesek olmuyor muymuş yani 🤔
Zumzugukodummuzzingillatirim mylittlebabym aşkım ben napayım hamileliliğide keyfince yaşayamadım şimdide analığı yaşayamıyorum kitaplarımı yedi, kendi kitaplarını yedi 😍🤭
Hazalaskin mylittlebabym sağlıkla analı babalı büyütün inşallah bende bu hikayeyi bekliyordum kız 🥰 Zeynep inşallah kadın doktor fobini de yenmişsindir bu sayede sanırım doktorun kadındı değil mi 🥰
mylittlebabym Hazalaskin yendim kuzucum çok şükür, kadın da iyi ameliyatımda iyi hiç sıkıntı yaşamadım. Önyargı hiç güzel bir şey değilmiş,insanın kendini bir şeye sartlamaması gerekmiş bunu anladım. Bundan sonra her şeyin hayırlısı 🤎
Nurcanben mylittlebabym yaa o kadar çok merak ediyordum ki doğum hikayeni. Gözün aydın meleğim. Allah’ım iyisiyle kötüsüyle evladını kucağına aldın sonunda umarım çok çok güzel günleriniz olur. 🙏
mylittlebabym ensensr23 baksana hikayemi bile bir haftada yazamadım cümleler birbirine girdi odaklanamadım bile.🙈 İnsan cidden bebek olunca bambaşka oluyormuş😂
Nurcanben mylittlebabym bende isteğe bağlı sezaryan olmayı düşünüyorum ama sonrasında bebeğe bakamicam diye endişeliyim bu konudaki fikrin nedir zor oluyor mu dikişlerle 🤦🏼♀️
Efnanefnan mylittlebabym öncelikle geçmiş olsun zeynep hanım. Gözünüz aydın bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. Ayrıca ismine hayran kaldım..miss gibi cennet kokar yavrun . .sağlıkla büyüt
mylittlebabym Efnanefnan yaa çok sağolun🤎 Allah bu kokuyu herkese tattırsın. Daha banyo bile yapmamış bebiş nasıl böyle kokuyor hayret ediyorum🙈
mylittlebabym -_Esra_- gaz sancısı olmasın maddesi umarım en gizli kabul edilen olur Esra. Oranın bir ustunden geç rica ederim 🙈🧡
-_Esra_- mylittlebabym Kaynanan tuzlayalım demedimi at bir kaynana postu ortalık şenlensin fkfkffkfkkf