Merhaba beni seven,soran,merak eden herkese.🤎 Söze sizlere teşekkür ederek başlamak istiyorum, doğumdan çıktığımda yeni yeni kendime gelirken hemşirenin hastane telefonunu getirip bir arkadaşın seninle görüşmek istiyor demesi ile arayanın @-_Esra_- olduğunu öğrendim, sağolsun sesini duymak çok iyi geldi.. Kendimi çok değerli hissettim.. Daha sonra, @egesmom canımın kendi kalbi kadar güzel çiçekleri geldi odaya..Sonra foruma bir girdim herkesin dua okuduğunu gördüm, o an gözyaşlarımı tutamadım.. Şaşkınlık ve mutluluk gözyaşlarımdı.. Dua okuyan herkesin yüreğine,ağzına sağlık.🧡
Doğum hikayeme gelecek olursak, biliyorsunuz doğumuma iki gün kala doktorum hastaneden ayrılmıştı. Yeni bulduğum doktor çok şükür iyi çıktı anlaştık, yatış yaptim her şey güzel gidiyordu. Ben spinal anestezi istiyordum, sonda uyuşturulduktan sonra takılacak sanıyordum hemşire gelip odada takınca, ben kendimi çok kastım ve canım çok yandı. Haliyle sanırım tansiyonum da bu yüzden düştü. 10/6 çıkınca düşük tansiyon yüzünden genel yapacağız dediler. Yine bir aksilik yaşadım son dakika.. Genel anesteziden ağrılarla uyanmak, odaya geldikten sonra zorluk çekmek istemiyorum desem de hepsini yaşadım. Bebişim 7 dakika içinde doğmuş, bebişi odaya çıkarmışlar eşim ben Zeynep’i bekleyeceğim demiş bende zor uyanmışım 1 saat kadar bekletmişler beni. Odaya geldiğimde kafam yerinde değildi , bebeği kucağıma verdiler ama gözüm bile seçmedi her yer bulanıktı.. Karnım çok ağrıyordu.. Sütüm zaten damla damla şeffaf şekilde geliyordu, o an ki psikoloji ile bebeği getirip getirip kucağıma emzir diye verdiklerinde bana kötülük ediyorlarmış gibi geliyordu.. Bu yüzden spinal istemiştim kendimde olayım diye.. İlk kalkış zor olsa da ikinci üçüncü yürüyüşte kendim kalktım, hemen ayaklandım.. Sezaryen şöyle zor böyle zor diyenlere pek kulak asmayın, her şey sizin bünyeniz ve azminiz ile alakalı. Ertesi sabah taburcu edildik, akşama banyo yapıp sargımı çıkardım bile. Hastanede pansumana gelen hemşire dikişimi farketmedi bile. Yapıştırma olduğu için tam katlanma bölgesinde kalmış. :)
Ova bebeğim 3.550 kg 51 cm doğdu, doğar doğmaz hayata dil çıkardı:) Umarım ismi gibi ferah, geniş, engebesiz bir hayatı olur bebeğimin. Kokusunu aldıktan sonra dünyam değişti adeta.. Allah herkese bu duyguyu tattırsın..
Şimdilik hikayeyi bitiriyorum bebiş uyandı, devamını müsait olunca yazacağım🙈