Hasret99 4+3 de gittim Troid hastası olduğum için korkmuştum ilaçlardan dolayı erken gittim keseyi gördük 6+3 de kalp atışını duyduk şükürler olsun Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Cerenbuse ilaydadmrts 7.haftada gittik kalp atislarini duyduk Haftadan önce gitme bence canım belki ozmandan önce kalp atışlarını duyamazsin
-Dyg- 5 haftalıkken kan verdim sürekli verip kendimi strese sokmamak için bir kere kan verdim 3 gün sonrada 5+4 te keseyi gördüm 7+4 te kalp atışını ve bebeği gördük herhangi bir ilaç kullanma durumunuz varsa erken gidin derim ama ihmale gelmez
ilaydadmrts Misketlimonum tamamlayıcı sağlık sigortam var ama doğum teminatım yok muayeneleri karşılıyormuş sanırım 😊
hunilimom ilaydadmrts ilk kızımda 4. Haftada gitmiştik göremedim 6. Haftada tekrar gitmiştim ikincide direk 6 da gittim 😂 ama folik asit başlamak gerekir olmadı haftaya gidin en azından folik asit baslar
Aynenkanka ilaydadmrts hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🥰 hemen aynı gün gittim canım ama betam 34tü dr görünmez dedi. 2günde 1 kan verdim 5000 olunca gittik keseyi gördük 5+3 olmuştu.
ilaydadmrts Aynenkanka teşekkür ederiim🥰 benim de adet günü beta 11.5 bir gün sonrası yani dün de 22ydi bende çook endişelendim çok mu düşük diye
dilarabasciftci ilaydadmrts 9. Haftada gittim 🤭😇🤍 adet geçikmesinden 10 gün sonra 2 kez test yaptım iki çizgi oldu ikiside sonra sağlık ocağından folik asit yazdırdım 9 haftada ise kontrole gittm ilk devlete çünkü baya bir test yapılıyor sonraki kontrollerim özel hastane oldu cünkü devlette babayı içeri almıyorlar dogum sonuna kadar sadece hasta içeri alınıyor
hunilimom ilaydadmrts süper o halde bı kaç hafta daha bekleyin hem kalp atışı duyarsınız hemde bebeği görürsunuz 😍
Asliormanci ilaydadmrts bence stres olmama açısından kanda pozitifi doğrulayın ve kontrole 6. Haftada gidin