ilaydadmrts 3+5 günlük hamileyim. Ne zaman kadın doğuma gitmem gerekiyor bilgi verebilir misiniz tecrübeli anneler🥰
Aytekinnn ilaydadmrts Ben 7+3 haftalıkta gitdim. Folik asit, progestan içeren ilaçlar, fitil yazdı doktor. Ama ondan önce ilk defa öyrenmek için, sağlıklı olduğunu bilmek için 5+1de ultrasona gitmişdim ve betahcg için kan vermişdim.
anneoluyorm_ ilaydadmrts adetime 5 gün varken kaset testle silik çizgi ile öğrendim hemen Kan verdim beta 50 idi Yarına kadın doğuma randevu aldm Folik asit başladı. 3 haftalık filandı . 2.5 hafta sonra çağırdı keseyi gördü bir hafta sonra da kalp atışını duydum çok şükür 🤲 sonra 3 hafta ara ile gidiyorum. 21 haftalık olduk
ilaydadmrts anneoluyorm_ bende adet günü öğrendim beta 11 çıktı bir gün sonra tekrar kan testi verdim 22 çıktı bugün 3 gün oldu daha gecikmenin üstünden geçen zaman olarak. Kadın doğuma erken gitsek bile dediğin gibi 2 hafta sonra falan çağırır o zaman😊
alparslansmother 15 ekimde test yapmistim silik cikmisti ben inanmadim arkadaşım dedi hamilesin diye kan verdim 20 ekimde 21 ekimde sonuc cikmisti doktor arastirmadan hemen birinden randevu aldim kan testinde 3109 cikmisti benim 4.5 haftalikti folik asit yazilar hemen
TugSozTan Adetten 4 gün önce erken gebelik testi ile öğrendim iki test evde yaptım. Hemen randevu aldım sabahta test yaptım o da pozitif gelince doktora gittim. 5 haftalıktı. Keseyi gördük. Bence öğrenildiğinde hemen gidilmesi gerekiyor. Ben zatem öncesinde hamilelik planladığımıZ için folik asit kullanıyordum
Ecem95 ilaydadmrts kaset testte öğrendiğimde tatildeydim regl 4 gün gecikmişti öyle yapmıştım test. Döndüğümde ertesi gün hemen gittim su an cok yeni 4 bucuk falan haftalık önce kan testlerini yapalım sonuclar cıkınca gel ultrasonla kalp atışına ve keseye bakalım dedi. Gittiğimde 6 bucuk haftalıktı vajinal ultrasonla hem kalp atışını duyduk hem keseyi gördük çok şükür🤗
Yazmelegi_ ilaydadmrts son adetime göre hesap yaptım 6 haftam dolunca gittim kese gördük 7. Hafta içinde de kalp atışı duyduk
arirangg ilaydadmrts Bence 7+ olduğunda git. Bebeği görüp kalp atışını da duyarsın. Ama o arada folik asit de kullan
eylulmihrasmom ilaydadmrts ben de hamileliğimi 3.haftada öğrendim🥹 5.haftamda gittim keseyi gördük 6da kalp atışını duyduk 🥰