ozgeya ozgul23 15 dakika sonra😆 benim doğumum çok kolay oldu çünkü acıya dayanıklı bir insanım.doktorum bile şaşırdı bu açıklıkla nasıl durdun bu zamana kadar diye.epidurale bile gerek duymadım.
ozgeya EsraDabakzkal ayy hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz🙏🏻 Allah hayırlı ve kolay nasip etsinnn 🙏🏻❤️
Gizemtsn EsraDabakzkal hayırlısı olsun canım sağlıklı uzun ömürler versin rabbim nasılsınız bebis de sende❤😍🤗
cnagme EsraDabakzkal allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah... kasıktaki varisle alakalı konuşmuştuk Esra hanım sizinle... bi sıkıntı olmadı demi varis Doğum esnasında ben çok tedirginim çünkü 33 haftaya girdim iyice bi endişe telaş başladı bende:((
EsraDabakzkal cnagme teşekkür ederim. 💕 varis sıkıntı olmadı çok şükür. Ben bol yürüyüş yaptım. Plates yoga yaptım. Ve işten erken ayrıldım izne.
EsraDabakzkal cnagme boşuna endişe etmeyin içinizi ferah tutun. Benim varisler artmadı. Korktuğum gibi olmadı yani. Sizinkinde de bi artış yoksa ve çorap kullanıyorsanız dert etmeyin. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Birde ayaklarımı hep yüksek tutup yattım uyudum 👍🏼
EsraDabakzkal reinamm kesinlikle öyle oldu. 6 cm ve suyumun gelmesi ile olay bambaşka bir hal aldı 🤦🏻♀️😂😂