Hzzz Lur-2006 sevindim işlerinizin yolunda gitmesine ben 7+1 im suanda sabirla randevumu bekliyorum kalp atisini duymadik henüz
Lur-2006 Hzzz Murat beyin de iyi olduğunu duydum. İnşallah en Kısa zamanda kalp atışlarını duyarsınız içiniz bir nebze daha rahat eder. Sizi anliyorum ben de daha önce bir dış gebelik geçirdim ve bu hamileliğimde gerçekten herşeyi kafama takıyorum o yüzden çok iyi anliyorum sizi
Gunay_18 26120 benim zaten adet tarihimi doktorum gelişimi önde diye bir hafta öne çekmişti belki o yüzdendir 19 temmuz yerine 13 temmuz olarak ayarladı yine 38 hafta oluyor
26120 Gunay_18 Anladım canım 5 Nisan da tam 38+0 ım 12 Nisan 39 hafta oluyor sen hangi doktora takiplisin kendi isteğin mi sezeryan
Gunay_18 26120 şuan özel takipliyim medipole gidiyorum ama doğumu lütfi kırdarda yapmayı düşünüyorum devlette bundan önceki gebeliğim makat gelişti o yüzden bunuda mecburi sezeryan olacak çok isterdim normal olsun ama hakkımızda hayrımıza olan olan olsun🤲
26120 ferhpnar evet çok memnunum 29. Haftamda geçtim ondan önce Acıbadem de Hulusi Göktuğ Gürer takipliydim
ferhpnar 26120 bende ona gitmeyi düşünüyorum yani kürtajımı felan o yaptı memnundum ama birisi şeker yükleme testimi bilemedi felan yazmış da
Hzzz Asliolcay merhabalar bende murat beye gidiyorum 5.hafta icerisinde keseyi gormustuk kalp atisi vs.icin 3 hafta sonraya randevu verdi sizede öylemi randevu vermisti yani hatirliyor musunuz.Özel bir durumuniz yoksa tabi
Asliolcay Hzzz ben gittiğimde kalp atışını duymuştum.gec gittim bilerek sonra ayda bı gitmeye basladim