Elitopatra25 Siracinannesi ne güzel oh bol bol yersiniz afiyet bal olsunn teşekkür ederim yemiş kadar oldummm🥰
Alimenur Siracinannesi normalde bugün kayınvalidemgile gidecektik yarın hastane işimiz var uğraşmayalım diye yarına gitcez inşallah Bugün menüde; Türlü Tereyağlı makarna İrmik helvası Ve kayısı kompostosu var inşallah
beyzacmvrc Siracinannesi mercimek çorbası tavuk sote pilav salata ayran Tatlıyı bu ara çok yedik diye yapasim yok ama eşim çok seviyor diye belki puding yaparım ☺️
papatyaseveranne Siracinannesi bizde ramazanı şerifin ilk günü yeşil mercimek çorbası geçmişten gelen adettir. Bereket için. Çorbam belli. Yanına musakka ve basmati pirinçten pilav yapacağım 😊
Siracinannesi papatyaseveranne yaa ilk defa duydum bende birşey öğrenmiş oldum ☺️ afiyet olsun canım 🥰
beyzacmvrc Siracinannesi ben hamilelikte çok yiyemedim tatlı ya önceden de aşırı tatlı düşkünü değildim. Bana versinler tuzluyu eksiyi yeter 🤭 Tatlı olursa yerim olmazsa ah tatlı olsa da yesem daha hiç demedim 😅😅
designermoms Siracinannesi ben tutmuyorum eşim için hazırlayacağım bugün evdeyim hem de ilk gün Çorba (ama ne yapsam diye kararsızım) Karnıyarık Pirinç pilavı Salata Ayran Tatlı belki😂
Siracinannesi designermoms ohh mis karnıyarık bende istiyorum bende yapayım bı gün ya 😂 afiyet olsun 😍
Siracinannesi beyzacmvrc ben hamile değilim 8 buçuk ay oldu doğum yapalı 😂 ama ben hamileyken de çok yedim snsjns 😂