Siracinannesi Ay ilk oruçlar bugün kızlar neler yapıyorsunuzz bakalim 😂 Şehriye çorbası Tavuk fajita Patates püresi ve havuç tarator Makarna İçecek Sütlaç var bizde 😂 Akşam çay ile yeriz diye tuzlu kurabiye ve kakaolu ıslak kurabiye yaptım 😂
Syma_07 Siracinannesi mercimek çorbası tavuk pirzola princ pilavı salata yaninada ya dondurmalı irmik tatlısı yada piskuvili pasta yapacam 😂
Edafmo Siracinannesi oh maşallah misafir menüsü gibi olmuş😂 Bulgur köfteli çorba Kuru fasulye Tavuklu pilav Hayrabolu tatlısı 45 günlük bebeyle inşallah yapabilirsem😂
Siracinannesi Edafmo bana diyene de bak senin menüde harika tatlim afiyetler olsun 😂 ilk gün diye özendim galiba biraz 😂 bendede iki tane var biri 9 yaşında biri 8 buçuk aylık bebeyle zor oluyor hep bacağımda geziniyor 😂😂
Anonim3447 Siracinannesi mercimek çorbası Patates üstüne kaşarlı tavuk sote Salata Ayran Canım tatlı istiyor ama iftardan sonra yiyemiyorum
Anonim3447 Siracinannesi bende seviyorum ama iftardan sonra baş ağrısı ve mide ağrısından yiyemiyorum
Elitopatra25 Siracinannesi sütlaç dedin canım sütlaç çekti 😂😂 Mercimek çorbası Pirinç pilavı Tavuk Yeterli sanırım eşimi doyurmak çok zor ama bunlar yeterli olacaktır sanırım😂😂😂