Sezenn_ CmreKsidar inşallah kuzum çok iyi anlıyorum seni inan ki birebir yaşadım . Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinde 🙏🏻🌸
Tusemciiim CmreKsidar Hiç üzülme bunların geçeceğini bil Sımsıkı sarıl miniğine 🤍 Yarın Birgün kendini toparlar sana gülücükler saçar 🥰
biryazgecesii Geçmiş olsun ve de gözün aydın 😊 kahve derken bildiğimiz üçü bir arada veya ikisi bir arada paket nescafeler olur dimi
CmreKsidar biryazgecesii sade Türk kahvesi sade nescafe kahve ne olursa doğumdan çıkar çıkmaz bol bol icin ☺️ Yada granül kahveler var alıp sıcak suyla yapabilirsiniz
Tusemciiim CmreKsidar Biraz daha sabııır diyelim çok azcık daha 🥰 İkinizin iyiliği için biraz daha beklemeniz gerek hem maşallah ne güzell doğmuş cimcime, Sende gönlünü ferah tut yavrunu gördüğünde Herşeyin geçer 😍
Eylulmom_ CmreKsidar çok geçmiş olsun canım rabbim dilerim tez zamanda verir şifanı evladınla doya doya güzel günleriniz olur inşallah hoş gelmiş minik 🌸🥰
Btlklnc CmreKsidar gecmıs olsun canım aynı zamanda ömürlü olsun💐 dualarımız senınle ve bebegınle insallah hemen toparlarsınız kendınızı💐
Novamomy CmreKsidar çok geçmiş olsun spinal anestezi maalesef böyle şeyler yaşanıyor tek ikinizde iyisiniz bugünleri gülerek hatırlarsınız hayırlı uğurlu olsun kahve ve suya devam et gerçekten önemli 🙏🏻
CmreKsidar Novamomy evet nöroloji doktorumda kahve suya devam etmemi istedi bu kadar olacağını tahmin etmemiştim 🌸