Mercan89 7 haftalık hamileyim kanamam oluyor progesteron kullanıp faydasını gören var mı doktot düşük tehlikesi var dedi lütfen dua edin bebeğimi Allahım korusun hepimizinkini ıns
Busraaytac Mercan89 evet faydası oluyor düzenli kullan ve yatıp bol bol dinlen çoğu zaman ayaklarını hafif yukarı kaldırıp yap
Rain81 Mercan89 Allah seni ve bebeğini korusun CNm 🙏 ben ilk üç ay kullandım kanamam yoktu ama düşük tehlikem vardı, ağır iş yapmadım kendimi yormadım ilacımı düzenli kullandım, Allah’a şükür 36.haftamıza geldik 🤗 allah sana da nasip etsin cnm
SyhnHtp Mercan89 kullan aksatma canim benim kanama bolgem vardi igne ve hap birlikte kullandim . Simdi kanama bolgesi kalmamasina ragmen doktor devam et dedi . Gerekirse igne+hap al bide dinlen yorma kendini . insallah saglikla dogar bebisin 🙂
persephone Mercan89 Evet ben de 12.haftaya kadar her hafta proluton depot iğne kullandım . Şükür düşük tehlikem geçti bebeğim de sağlıklı şuan 24 haftalık☺ İçinizi ferah tutun ...
zeyno SyhnHtp bugün kontrolüm vardı banada kesenin dışında kanama bölgesi var dedi dr.iki hafta yatmamı söyledi.progestan fitil kullanıyorum.sizin ne kadar sürede geçti?çok tedirginim
Hsna1 Bende kullanıyorum. Sabah 11de alıyorum 1 2 saat sonra baş dönmem oluyor doktora gittiğimde baş donmedönmelerimin olduğunu söyledim programdan olduğunu söyledi fark ettim ki gerçekten öyle. Inşallah şifa olur bizlere yavrularımıza hatirlisiyla kavusuruz
Bsraeymenn Bende 7. Haftada başladım kullanmaya kesildi bu hafta kanamam çok şükür . Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah 🙏 Faydası var gerçekten..
Bktbkt Bende kullanıyorum 200 mg vajinal yoldan şu an düşük tehlikem yok ama daha önce 2 gebeliğimde sıkıntı yaşadım doktorum önlem almak için verdi Ama kullanmaya başaldığımdan beri sulu bi akıntım oluyor sizde de oluyor mu acaba ?
Mercan89 Benim ilk gebeliğim doktot saab akşam içmemi istedi basladim ıns allahım sağlıkla gekir dünyaya çok korkuyirum ve çalışyorum ise gidip geliyorum bende de uyku yapıyor dua edin nolur
Ecee Mercan89 Mercan89 bende 12 hftya kdr kullanmıstım progestan 200 luk fitil olarak daha etkiliymiş doktorum oyle demişti gece yatarken koy o sekilde gerekeni alıyor gerisi cıksada olur demişti istersen doktoruna danısıp gece vajinal yoldan kullanabilirsin☺
Mercan89 Mehtapayza çok şükür ıns bana da o günler nasip olur çok kanama oldu mu doktor düşük riski var demiş miydi
Hsna1 Kubra_ali Kubra_ali size doktorun kendi onermesimiydi vajinal yolla almak bana öyle birsey demedi de
Bktbkt Kubra_ali aldığımdan beri akıntım var internet üzerinden baktım bi kaç kişi yazmış ama emin olamadım 🙄 cuma günü kalp atılı için gidecem sorarım doktoruma artık
Mehtapayza Mercan89 amin ins canim benim dusuk riski vardi cunku 5cm kist varmis sol yumurtaligmda . Kanamam olmadi ama calismak zorundaydm ise devam ettm dinlemedim allah korudu ve suan son gunleri bekliyoruz darisi basina
Kubra_ali Mercan89 ben çok gördüm vajinal yol daha iyi geldi diğer türlü bas dönmesi ve uyku yapıyordu şükür kesildi lekem aksatmadan kullan derim
Kubra_ali Mercan89 o zaman şöyle yapabilirsiniz akşam işten gelince alin sabahta ise gitmeden bir saat önce falan alın yine siz bilirsiniz diğer yolla aşırı uyku basıyor insani
Kubra_ali Hsna1 kaç ml sizin hap bana eczacım miden bulantısı yaparsa vajinal al dedi ebeme sordum o da en faydalisi vajinal dedi