as_af ysmnprltn yan donmesini soyluyorum donuyo kesiliyo cok sukur. Sese isiga cok duyarliyim sukur ki nadir oluyor😀
Zeynepozcan Pamuk evet günlük değişik soru dozumu aldım🤣 böyle değişik şeyler görünce aklıma sidik aşeren geliyor x2 gülüyorum
Zeynepozcan Pamuk mod bide bişey sorcam ben birine özelden mesaj atamıyorum yetkiniz yok diyor niye öyle? Sadece modlar mı yapabiliyor onu
as_af ysmnprltn aa o zaman sağlıksal olabilir sen ona bir randevu al bence senin akıl sağlığın onun beden sağlığı için😅
abilgen ysmnprltn bugün ki en mantıklı soru sjahhahwhwhaha Orucu da midem çok bulanıyo, açlığa da dayanamıyorum sizce tutayım mı shahhahahahahahahjahahhajsjska
Deletedmom_103 ysmnprltn depiği koyuyorum horluyosun diyorum yüz üstü dönüyo noldu bile demiyo o kadar alıştı yadırgamıyo tekmeyi lakakakakakkaka
Deletedmom_103 ysmnprltn bazende burnunu sıkıyorum ya da gıdıklıyorum sonra uyumuş numarası yapıyorum kendiliğinden dönüyo kakskakaka
Dilaraa23 ysmnprltn Allahım en hassas olduğum konu ya 😄 1 yıldır neredeyse ayrı yatıyoruz, aslında her gün birlikte uyuyoruz o sabah kendini içeride buluyor çünkü yolluyorum mecburen horlaması beni öldürücek yoksa
mistocookie ysmnprltn bana güleceksin şimdi de…. bizde de horlayan benim, napalım biz ölelim mi ya 😔😔😔😔 sizin hamilelikte burnunuz hiç mi tıkanmadı kızlar.. vay arkadaş 🥲🥲🥲🥲
ysmnprltn mistocookie kız bende gebelik nezlesi var illaki horluyorumdur ama bi dürtersin susarım falan bu öyle değil sus dedikce daha da artıyo sanki🥺
Ozgeguney ysmnprltn ben yan döndürüyorum biraz kesiliyor 😬 doktorum tutma dedi ama ben iflah olmaz bir mümin olduğum için tutacağım sen de tut kardeşim 😂😂😂