Annecikkk_01
Yeniannis_
Lina-Annesi
Sevilay_1
Elfkrcr
Nklciliss1
Sevilay_1
Kızlar benim acı eşiğim çok düşüktür ve inanın elime iğne batsa gözlerim dolar. Hamileliğimin son iki ayı topallayarak kramplarla geçti kıyafetimi bile eşim giydiriyordu sürekli ağlama krizlerine giriyordum stres kaygı acı korku hepsini yaşıyordum 41 haftamda kendim gittim doğumumu normal yaptım yemin ederim hiç korkulacak bir şey değilmiş adet ağrısının hadi olsun iki katı. Bebeği çıkarması falan zor değildi hiç doğumum üç dk falan sürdü şimdi o günleri hatırladıkça Allahım diyorum çok şükür ne iyilik ettik de bize bu evladı verdin. İnanın o acıların hepsi geçiyor doğumlarınız da inşallah çok kolay olur dualarım hamile annelerimiz için 🌸🌸 (not: doğumum başlamadan önce keşke sezaryen olsam diye çok ağladım ama iyi ki normal yapmışım vücudunuz müsaitse normali tercih edin 🥹)
Bu arada lütfen çevrenizden duyduğunuz olumsuz doğum hikayelerini beyninize yer etmeyin ben hep pozitif doğum hikayelerini okudum inşallah ben de böyle doğum yaparım diye dua ettim hep ve bir de meryemana otunu kullandım sürekli de söylüyorum herkese ama istiyorumki herkes yapsın doğumlarınız kolay olsun tek nefeste kurtulun 🫠