Deletedmom_106 Armess_loya jsjsjs mutfağım evrensel benim .yağlama da yaparım ratatouille de 😂aslen nereliyim biliyon mu peki 🤣
Deletedmom_106 Armess_loya yok @Zumzugukodummuzzingillatirim zarife Hataylı ben ilk kez söyledim 🤣doğma büyüme Malatya ama kök köcek ordan gelme
Deletedmom_106 sumeyyeee_ ben oruçtan önce başlamıştım tutmaya hep böyle yaptım acıkmıyoruz da ilk bi kaç gün inanılmaz baş ağrısı oluyo 🥹
Armess_loya Deletedmom_106 valla ben seni Hataylı sanıyordum neyse fark etmez heryer cennet ülkenin parçası canısı🥰❤️
Gamzer Deletedmom_106 @Armess_loya Herkesle sevgi pıtırcığı olunca kişiler hakkında bilgiler de karışıyor demi semramm 🤣🤣 @Deletedmom_106 Sahurun ilk günü sofrası birde son günü paylas aşko🤣🤣 Genelde ilk gün çok özenli oluyor son gün peynir zeytin🤣🤣🤣 Afiyet olsun balım ellerine sağlık harika görünüyor 🧡
Deletedmom_106 Armess_loya hatay usulü dürüm çok severim ordan karıştı . . Kesinlikle öyle her yeri cennet
Deletedmom_106 Deletedmom_85 benim babam da Malatya’da büyümüş kütük orda sadece en son 10 sene önce gittm köye . Zaten dağ taş bisey yok 🤣 sizin oralar nasıl . Adıyamanın merkezine bile gitmemişim düşün 😂
Deletedmom_85 Deletedmom_106 güzel ya kışın yeşillik. Kışı atlatınca sürülmüş tarlalar sarı sarı ekinler mekinler kskkd kışın daha güzel oluyor ova gibi 😄 bi uğra arada kız unutmuşsundur kejfj
Mihrimahvuslat 1234567890asd Kahvaltılık şeyler haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, yoğurt, tahin bide domates elhamdülillah şükür Rabbim olmayana da versin inşallah 🤲🏻🥰
Deletedmom_106 Deletedmom_85 çocukken giderdik . . Zamanla iyice arayı açtı bizimkiler köyle. Güzel bak ona lafım yok ama sadece 3 5 ev var bakkal yok çarşı pazar hiç bişey yok. Eşime köy köy derdim adam gitti bi kere babamla şok oldu 🤣 ne köyü Dyo dağ 🏔️ taş 🤣 zaten Adıyaman eskiden Malatya’ya bağlıymış çok farkları yok ikisi de memleketim