ardengunes AyseEmre aaa belki döner bacim benimde bayadir baş aşağı pozisyonda 37 de çatı olmuştum daha 3 haftası var dedi doktorum yarın kontrol var bakalım durum ne 😊 bu arada senin doğum tarihi bellidir o zamannnnn😇
AyseEmre ardengunes 30.dan beri tersiz biz 38 olcaz bu gece hala ters cuma gunu son kontrol var😂 14une sezeryana alcak doktorum😂
ardengunes AyseEmre yaaa ne güzel sezeryaninda bu yanını seviyorum günü belli saati belli oluyo böyle de bekle allah bekle ne zaman gelecek bu küçük adam 😂 sanırsın yayla gibi yerde duruyo olmuş iki buklum yaradana kurban olduğum gelesi yok ama 😊😊😊
fatos2404 AyseEmre 36 haftalık olduk keşke sadece gece olsa gün boyu o kasılmalar asla yalnız bırakmaz 🤦🙄
fatos2404 AyseEmre yok ya çocuum hastaneye gidene dek beni mahveder hastaneden içeri girdiğim gibi uyur çıkana kadar anlamadım ben bu işi 🙄😂
Tubaeyvzz Aryam banada oluyor ciddiye almalimiyım bilemedim toplaniyo kasiliyo bu günlerde çok fazlalaştı sende nasıl oluyo ne sıklıkla ben 23+4 oldum önceden yoktu 23+0 dan beri böyle
Aryam Tubaeyvzz chok sk olmuyor aslinda kuzum genellikle oturub kalkerken sanki ani haraketler zamani bazen yururken