AyseEmre Kızlar 37+6 haftalıgız hergun gece yatağa yatınca kasılmalarım oluyor sizdede oluyormu gun içersinde olmuyor yatağa yatınca baslıyor anlamadım gitti 🤷♀️ Aranızda boyle durum yasayan varmı?
Aryam AyseEmre tatlim ben 23 haftayim bende bile oluyor bazen oturdugumda kalkerken ve ya yataktayken😭
ardengunes AyseEmre olmaz mı nst de uslu çocuk ama gün içinde kasilmalarim çok oluyo gece sağa sola dönerken dediğin gibi tam yatarken oluyo yalancı sancılar bugün kasiklarimda bi ağrı oldu doguruyorum sandım ama geçti sonra işte 😂😂😂 bu arada 38+2 yiz bizde
fatos2404 AyseEmre 36 haftalık olduk keşke sadece gece olsa gün boyu o kasılmalar asla yalnız bırakmaz 🤦🙄
Srks Canım bnde 37+5 im bende sağa sola dönerken kasıklarımda iğnelenme oluyor. Sanırım norml birde bazen sol kasığıma ağrı giriyor diş ağrısı gbi
AyseEmre Srks bidr nefesim kesilecek gibi sanki bri beni yatakta sıkıyor gibi oluyorum sendede oluyormu
Tubaeyvzz Aryam banada oluyor ciddiye almalimiyım bilemedim toplaniyo kasiliyo bu günlerde çok fazlalaştı sende nasıl oluyo ne sıklıkla ben 23+4 oldum önceden yoktu 23+0 dan beri böyle
YagizAsyaMom AyseEmre gündüzleri başladı kasılmalarım düzensiz geceleri de 2 3 kere oluyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️30+5 olacağız bu gece
AyseEmre YagizAsyaMom beni uyuyana kadar gece hiç bırakmıyor ki kasılmalar😣 doktora soyledinmi canım sen benim o haftalarda olmuyordu mesela
YagizAsyaMom AyseEmre söylemem mi nst ya aldı hatta ama hiç sancı çıkması magnezyum ilacımı değiştirdi ama o ilaç odun parçası gibi çok büyük tutamıyorum bir sonraki muayenede söyleyeceğim içemiyorum diye. Birde bu kasılmalar sık sık ve düzenli değil akşamları Bi kaç kez oluyor mesala 3 4 kere normal mi acaba bir de acı hiç yok hissetmiyorum desem yeridir 🙆♀️ anlamıyorum bu kasılma işlerinden
Ysn AyseEmre bilmiyorum ama kotu bisey degil demek istemisti kasilmalsr düzenli olmadigi surece korkmayin ki dyzenli olsa bile dogum haftasına girmişsiniz
AyseEmre YagizAsyaMom acı hissi olmaz zaten kuzum sık aralıklarla degilse normaldir nstde sancıların çıkmadıysa endise yapma. Sen magnezyumu hap seklinde içiyormusun suda eritilenlerden degilmi seninki
YagizAsyaMom AyseEmre hap verdi de onu içemiyorum çok büyük magnorm. Kullanıyorum suda eritmeli Sence ne zaman tehlikeli bir hale gelir bu kasılmalar sancı hiç çıkmadı. Nasıl anlayacağım sıkıntılı olduğunu. 3 4 kere ancak oluyor daha da olmuyor zaten
ardengunes AyseEmre aaa belki döner bacim benimde bayadir baş aşağı pozisyonda 37 de çatı olmuştum daha 3 haftası var dedi doktorum yarın kontrol var bakalım durum ne 😊 bu arada senin doğum tarihi bellidir o zamannnnn😇