1rabiatoree Asel1211 hiç zararı olmaz hatta kullandıktan sonra doktara dua bile edersin o kadar etkili ve faydalı bir ilaç
Merveeusluu Asel1211 kesinlikle kullan canım ben dün doğum yaptım hamileliğimde 4. 5 ay kullandım tek zararsız ilaç o dedi doktorum
Tuvvba96 Asel1211 Merhabalar, 17 haftalığım 8. Haftamda başladım 1 hafta ara verdim yine bulantılarım devam ettiği için yazdırdım ilacı hiçbir sakıncası yok rahatlıkla kullanabilirsiniz.
imos4343 Asel1211 Ben 7. Ayıma kadar kullandım doktor bir zararinin olmadığını söyledi şükür bende bir zarar görmedim
Elisaninannesiii Hamileler için yapılmış bir ilaç o zatwn kullanabilirsiniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben ilk bebeğimde kullandım ikincide de kullanıyorum
nur34_ Asel1211 35 haftalgm hala bulantilrm var diye kullnyrm bi zararinida gormedim doktorlar niye yazsinki zararli olsa doktor kesilnlere kulak asma canmm
Aynenkanka Asel1211 kullanmamanızı söyleyenler kimler? Bu hap hamileler için, güvenli kullanabilirsiniz tabii ki. Zararlı olsa doktorunuz da reçete etmezdi. 34 haftalık hamileyim hala kullanıyorum.