Mine9166 Ddmyu benim başlarda o şekildedir hatta düştü sandım. Progesteron degerime bakıldı 4 e düşmüş sanirim ilaç kullanmasa artık bebis tutunamayacakti. Progestan fitil ve iğne kullandim 10. Hafta lekelenmeler tamamen bitti. Size ilaç başlandı mi ?
Ddmyu Mine9166 bende değerime baktırdım progesteron 35 çıktı fitil kullanıyorum ama iğne henüz olmadım belki yapar ilerleyen zamanda coraspirin içiyordum pıhtılaşmadan ötürü onu bıraktırdı sadece
cokgerginim Ddmyu nolu evet hatta şu an yine tuvalete gittiğime pişman oldum moralim bozuldu sürekli renk değiştiriyo, sabaha kadar duramayıp acile gidebilirim çünkü aklımla oynuyo resmen 🤦🏻♀️
Ddmyu cokgerginim bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum ya .. sadece fitil alıp yatıyorum .. inşallah ikimiziinde kısa zamanda geçer
mnurgungormus Haftada kanamam oldu sonra da kahverengi lekelenmeyle devam etti. Progestan kullandım hala kullanıyorum 3 ay yerimden sadece ihtiyaçlarım için kalktım ve 16. Haftadayız şükür geçti gitti
cokgerginim Ddmyu amin inşallah gerçekten ben bende değilim 3 gündür… unutmazsak bu postun altında haberleşelim, inşallah güzel haberler veririz ❤️
Ddmyu Mine9166 sizinde mi pıhtılaşma var ? Bide bizim kan uyuşmazlığıda var . Kese gözükmediği için oksapara başlamadı ama gözükünce başlayacak inşallah. Oksapar coraspirin gibi kanama yapmıyor anladığım kadarıyla doğru mu?
Mine9166 Ddmyu evet benimde pıhtılaşma sorunum var oksapar 6 bin kullaniyorum herhangi bir kanama yapmadı.
Ddmyu mervegrk benim daha kesem bile gözükmedi ultrasonda rahim kalınlığına ve kanama var mı diye baktı ama oda üstten ne kadar doğru bir sonuç bilmiyorum .. dinlenmek çok iyi geliyor stres etmeyin dua okuyun sürekli .. Allahım sağlıkla devam ettirsin cümlemizin gebeliğini (ah siz başkasına yazmışsınız ben kendi adıma cevap vermiş oldum kusura bakmayın öyle düzenledim mesajı )
Nuraykarabulut mervegrk evet canım kese etrafında bir kanama görünmüştü o yüzden yatış vermişti doktorum
mervegrk 6+2 sulu kan gibi lekelenme yaşadım doktor düşük riski dedi progestana başlattı. İkinci günüm kanama devam ediyor aynı şekilde. Doktor normal dedi devam etmesi. Ultrasonda da göründü kanama maalesef , çok iç rahatlatıcı bi şey de demedi doktorum.
mervegrk Ddmyu umarım en kısa zamanda en güzel şekilde sonuçlansın sürecimiz. Bizim gibi yaşayan ve sağlıkla sonuçlanan pek çok kadın var, umarım biz de bebişlermizi sağlıkla kucağımıza alırızz♥️🙏🏻
Hapyyanne11 Kızlar merhaba 23 şubatta düşük yaptım beta değerimi sürekli kontrol ettirdim martın 16 sında 3.86 bugün baktırdım 2.7 aradan 6 gün geçtikten sonra yaptırmıştım birde bugün gebelik testi yaptım hafif çizgi gördüm bundan beş gün önce yaptığım da bu çizgi yoktu sizce lütfen yardım edin 🤲
Selinn17 5+4te kalp atışı başladığı zaman kırmızı kanama oldu bendede . Hemen doktora gittim 1-2 gün lekelenmeyle devam etti sonrasında tamamen kesildi. 30. Haftadayım şuan iğneye hala devam ediyorum inş bu haftalarda artk bırakmayı denicekmişiz 🙂
Ddmyu Selinn17 ah bizim gibilere umut oldunuz .. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤍🙏🧿 hepimiz bu süreçleri Allah’ın izniyle sağlıklıca atlatalım tek temennim..