Hediye_00 Yagmurcmn yarın belki aksama doğru olur canım benim 2cmdi gece birden sabah 9 za kadar aynı kaldı öyle sonra Meryem anaotu içtim ben sonrasında acilmam hızlandı birde merdiven in çık hurma ye sürekli hareket halinde ol
Mrtkbra Yagmurcmn açıklığa bakmaya nasıl karar verdi doktor bende 37 ye girdim hiç bakmadı daha açıklık var mı diye o yüzden sordum
Hediye_00 Yagmurcmn suyu gelirse sıcak suya gir önce canım dusunu Felan al öyle git eğer ağrın sancin yoksa tabi benim açılmadan önce suyum gelmişti ne sancı vardı ne ağrım gittiğimde 2cm açılma vardı işte gece gidince sabaha kadar bekledim
Minigininannesi Yagmurcmn suyun geldiğinde hemen git hasteneye çünkü bebeğin koruyucu suyu gitmiş oluyor enfeksiyon riski cok cok yüksek oluyor
Elif-59 Yagmurcmn 15 gün önce çatı muayenesinde 2 cm açıklığım vardı. 15 gün geçti ne su geldi ne nişan. İlk doğumum olacak şuan 40 hafta doldu yani hemen gelmeyebilir böyle durumlar da var. Hala da gelmiyor yarın suni sancı ile doğumu başlatacak muhtemelen doktorum 😀
Esra_57 Yagmurcmn 33+4 den beri 4 cm açıklıkla bekliyorum yarın 36 olacağım ama o gün bugündür sadece WC gidip geliyorum yatıyorum erken doğum olmasın diye ama ama sen artık gelsin istiyorsun ben hâlâ daha gelmesin diye yatıyorum
Esra_57 Yagmurcmn birde forumda okudum bugün çubuk tarçın çok hızlı başlatıyormuş açılmayı ama bebeğin kanala girmesi lazımmış doğru anladıysam bir bak istersen yorumlara
Yagmurcmn Esra_57 çocuk baş gelişli dedi 2 cm açılma var doğum söz konusunolsa eve göndermem dedi canım
NM_mom Bebeğinin kilosu çok iyi maşallah, 2 cm ile bana yatış verdi fitil koyup sancılarımı düzene sokmuşlardı. O gün doğurdum. Bir de bana açılman 2 cm şu an yatmazsan 4-5 saat sonra yine kendin gelceksin zaten, sancın başlar demişti👶🏼
Yagmurcmn Mrtkbra 2 günür karnım taş gibi canım dünde bakıldı ama açılmam yoktu bugün tekrar bakıldı 2 cm vardı