hukukcuanne_06 Baharbade10 bana doğum günğ hediyesi geldi bi akrabadan ama kendim alacaktım gelmeseydi kimseden isteyemem şahsen😅
Esayser Baharbade10 O adet bu adet diye diye herkesten bişey bekleyen bir grup var . Birde başım ağrımasın kimseyle muhattap olmayım diyen grup. Bende kimseden bişey beklemem istemem yarın bi gün donunu bile ben aldım derler 😅
mistocookie Esayser ben de kmse bişey almasın sonra da laf etmesin modundayım. jsjsjsj kmseyle ugrasamam
Anneoluyorum58 Baharbade10 valla onu ben aldım ama onun dışında herşeyi annem aldı beşik bebek arabası kayınvalidemin daha bir çöp almisligi yok
Papatyaa_01 Baharbade10 öyle birşey mi varmış hiç duymadım 🤷🏻♀️ iki tane düğmeli pijama takımı aldım kendim tamam 😂😂
Burcum Baharbade10 biz aldık kendimiz. Donumuzu, pijamamızı, terliğimizi kısacası ne lazımsa. Neden birileri bize lohusa pijaması almak zorunda olsun ki?🙄
1Gozde1Yusuf- Baharbade10 kendin😁 kim niye alsin ☺ baskalari icin beklentiye girdigimiz de uzuluyoruz iste karsi taraftan istedigimiz olmayinca ☺ 0 beklenti sonsuz mutluluk ❤
gozkarag Baharbade10 valla ben kendim aldım. Kimseye minnet edemicem kayınvalidem de bebeğe patik nevresim bişiler dikiyormuş hiç bişi arayıpta istemedim yani 🥲
AdinsMom Baharbade10 KV beni arayıp iyi misin diye bile sormadı 32 haftadır her şeyi annem aldı başımdan eksik olmasın