Baharbade10 Kızlar annelerrrrr lohusa kıyafetinizi kim aldı ? Bizde kayınvalide bi takım ve pijama alır , ama bizim ki bilmiyor sanırım bende diyemem alın diye :/
Eldgrn Baharbade10 kendin al canım herkesin adeti aynı olmuyor isterse zaten kendisi alır yada alırdı
yinehamile Baharbade10 herkesin adet gelenekleri bir olmuyor o yüzden sende kendin al, ilk doğumum da ben herşeyimi kendim aldım.
mistocookie Baharbade10 ya sanırım benim hiç adetlerden şeylerden haberim yok ya 🤣 ben herşeyi kendim seçip alıyorum… çok değişik şeyler okuyorum burd
Fatmanur8 Baharbade10 eşin söylesin annesine böyle böyle alın diye seninde haberin yokmuş gibi kaynanan sana sorarsada aa evet bizde öyle sizde de mi öyle de 😅
Kiraz53 Baharbade10 ilk gebelikte babam aldı kocam aldı bu gebeligimde de kocam alacak kocama diyorum annen alsın benim anam hiç bisey alamaz diyor (durumu çok iyi) öyle bize kaldı yani ihale
Ozge56 Baharbade10 ilk defa duydum böyle bir adeti. Bizde kimse kimseye bisi almaz gönlünden geçerse alır.
Hallerimvarbenim Baharbade10 İlk kez duyuyorum böyle birşey. Kendim aldım herşeyimi. Adet adet diye herşeyi de başkasından beklemeye gerek yok bende kendiniz zevkinize göre alın
Mucize18 Baharbade10 ne saçma birsey ben kendim alacam onlara şunu al bunu al demem oyle bir adet var diye de su adettir al demem gönlünden geçene al demeye gerek yok
Kyy01 Az kaldı iç çamaşırıni da kim alır dicez kendi zevkinize göre dantelli mi sade mi siz alın basit bişey
adatuna Kendim aldım. Neden biri alsın ki? Kızlar artık böyle adet işleri kaldı mı ya. Çoğumuz kendi paramızı kendimiz kazanıyoduz neden birinin almasını bekleyelim :)