Sengul-9798 iki_kizannesimom ay maşallah sübhanallah çok şaşkınım benim 5.ci ayda böyle oldu karın icim geniş gerçi doktoruna bi sor istersen karın için dardır yada adet gormedigin den de şişkinlik yapa bilir kilosu ne bebeğin biliyor musun ?
iki_kizannesimom Sengul-9798 doktorum her gittiğimde haftasından önde gidiyo gelişimi iyi diyo kilosunu bilmiyorum
Aysenur426868 iki_kizannesimom kız ben sana bişey demedim çıktıysa çıkmış seninki banane gi neyin kanıtı bu🤣🤣🤣
iki_kizannesimom Aysenur426868 bende bisey demedim ki sana nasıl silinecek aceba bulamadım 🤣🤣 sivalslimisin kayseri mi gi diyorsun konuşman bizim yöreye ait de
iki_kizannesimom Yuliaece işte insanlarımız anlamıyor kuzu kimseye kanıtlama çabasında da değilim zaten de anlayanlar cikiyo senin gibi
Yuliaece iki_kizannesimom boşver takma kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin bana kaç ayliksin dediklerinde 5.5 diyordum nerende tasiyon bu çocuğu diyorlardı kafamda diyodum geciyodum boşver
Aysenur426868 iki_kizannesimom aynı gi yöreler aşağı yukarı Sivas Yozgat Gayseri Gonya Angara zaar konustuklarimiz birdir lisan 🤣 bu saydığım şehirlerde gı var 🤣
Zorrrannelik Aysenur426868 yok ya sagliklilardir karınla ne alakası var büyüyünce zor oluyo ne taşıyamaz oldum 😂
Zorrrannelik Nolmuss 😂😂heralde Ama dar değil bence içe içe büyüdü hep 24 e kadar baksam Hani nerde bu diye kendi kendime konuşuyorum 😂😂şimdi firtladi şükür