Dilaraanl iki_kizannesimom bünyeden bünyeye değişir tatlım zatenn kimisi 8 aylık hamileyken belli olmuyomus🤗 Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinn
iki_kizannesimom Dilaraanl aminnn Allah razı olsun canım benim seninkini de inşallah bu güzel mesajın için de teşekkür ederim mübarek gün dua ettiğin için 🥰
iki_kizannesimom Slakiprtci yalan söylemiyorum ya işte dışarıdakiler bile anlıyo hamile olduğumu karnıma bakıyorlar
Slakiprtci iki_kizannesimom evet belli olmaıcak gibi değil foto yükleyemiyorum bende atardım da atamıyorum ki 22.5 günlük olmasına rağmen karnım yok senin ki 7 aylık gibi 😂
iki_kizannesimom Slakiprtci neden yukleyemiyorsun Google img resim yap ordan yükle ordan bağlantı kopyala buraya yapıştır
Aysenur426868 Zorrrannelik kız bende ona şaşırıyorum deliricem inanki karnıma bakarım küçük ama kilosu haftasıyla uyumlu bu nasıl oluyor anam🤣🤣🤣inan cihazlarina inanasim gelmiyor doktor bilemiyor diyorum karnıma baktıkça 🤣
Zorrrannelik Aysenur426868 yok ya sagliklilardir karınla ne alakası var büyüyünce zor oluyo ne taşıyamaz oldum 😂
Sengul-9798 iki_kizannesimom 5.ci aylarda başlıyor karın buyumeye tabi karın için geniş se pek büyüme olmuyor eğer dar ise erken başlıyor büyüme
Sengul-9798 iki_kizannesimom ay maşallah sübhanallah çok şaşkınım benim 5.ci ayda böyle oldu karın icim geniş gerçi doktoruna bi sor istersen karın için dardır yada adet gormedigin den de şişkinlik yapa bilir kilosu ne bebeğin biliyor musun ?
Aysenur426868 iki_kizannesimom kız ben sana bişey demedim çıktıysa çıkmış seninki banane gi neyin kanıtı bu🤣🤣🤣
iki_kizannesimom Kizlar neyse başka yazacağınız var mı ben siliyorum bu postu skldm hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
Yuliaece iki_kizannesimom her hamilede farklıdır o cnm yapıya bağlı herkeste bir olmaz benim geç çıkıyor mesela 5.5 aylıkken insanlar beni 3 aylık saniyordu
iki_kizannesimom Yuliaece işte insanlarımız anlamıyor kuzu kimseye kanıtlama çabasında da değilim zaten de anlayanlar cikiyo senin gibi