selimebora Mavisilegamzeli pazardan almıştım ben canım denk geldi parçacıdan aldım ama manifaturacılarda mutlaka vardır takı yastığı için diyince yardımcı olurlar eminim 😊
Minnakkkk GizemCengiz ınanın siz de yapabılırsınız hem çok güzel zaman gecıyor uğraşırken 😀 artık nette hepsının yapım vıdeoları var zaten
ATC GizemCengiz https://www.instagram.com/p/Bpbh8salzNg/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=12lcr6o10m6rn tavsiye ederim canım bizzat Ablam yapıyor😊
Tostos Ben ınstagram da @annebebek_süsleme sayfasında yaptırdım ürünü hem rezalet şekilde yolladılar hem de çok çirkince davrandılar kesinlikle uzak durun pisman olursunuz paraniza yazik olur Uyarmak istedim
CansuOztomurcuk Ysn Birleşik el yazısı gibi olan pleksi isimleri genelde reklamcı, matbaa tarzı yerler yapıyor. Bulunduğunuz yerde muhakkak vardır. Ben reklamcıda yaptırdım. Hem istediğiniz yazı fontunda hazırlayıp kesiyorlar makinesinde.
Birsenvergili GizemCengiz canım ben yaptım hatta çok memnun kaldım çorlubutikbebe instadan bi bak istersen uygun