Miya-m Merhabalar, normalde ayda bir gelmemi söylüyor doktor ama ben merak ediyorum dayanmıyorum görmemeye 15 günde bir kontörle gidiyorum. Bebeğe zararı olur mu acaba bilginiz var mı 😕
Pamuk Miya-m Bende 13+4üm riskli gebelik 12. Haftaya kadar her hafta ultrasona girdim.Herhangi sorun yasamadim
DeustchBurcu Miya-m ben yurtdışında yaşıyorum, burada üç kez ultrasona giriyorsunuz. Doktor gerekli görürse dördüncü oluyor
Benas ArvenMom bana da 3 haftada bir gel dedi iki gün üst üste girdim bi normal bi detaylıya inşallah iyidir Allah’a emanet olsun
Eldgrn Miya-m zararı olacağını düşünmüyorum canım şöyle ki riskli gebeliklerde haftada bir gidenler var devamlı kontrolü sağlanması için zararı olsa Ne kadar riskli olursa olsun Bir de ultrason riskine girmez zaten Doktorlar için ferah olsun yani
Miya-m selinsmother burada geçen bir yorum okudum 7 aylık hamile 3 kere gitmiş sadece kontörle 😱 şok oldum
Hzzz Arkadaşlar ingilterede sadece 2 kere ultrasina girme durumu söz konusu gebelik belli oldugunda birde doğum oncesi siz düşünün yani..Biz anneler evde uktrason makinamiz olsa keske diyoruz değilmi bende zor tutuyorum kendimi açıkcası
bkts Miya-m ultrason cihazları ses dalgalarıyla calisir, herhangi bir radyasyon ya da kizilotesi isik yaymaz o yuzden herhangi bir zarari da olmaz endiseniz olmasin 😌 yeri geliyor 3-4 gunde bir giriyoruz zararli olsa zaten doktorlar musade etmez.
Hzzz selinsmother ben daha yolun basindayim 3.hafta sonra gel dedi doktorum vallahi 3 ay gibi geliyor
selinsmother Miya-m ikinci gebeliği felandır belki de ama ben asla dayanamam ya bide kusup duruyorum çok merak ediyorum bana bunları yaşatan napıyor acaba diye 😂
Hzzz Miya-m inceleme sırasındaki ısı artışı bilenemediği için uygun görmüyorlar.steteskop alsak duyarmiyiz bisiler en azindan bizi kontrolllere kadar oyalar 😃😃😃
Hzzz Miya-m ohhh ohhh maşallah olsun yarılamişsiniz yolu kimle konussam 20 den sonra hizli buyuyor zaman akiyor diyorlar