Bircandeniz Berivan_kaplan13 valla dün birisi çubuk tarçın iyi geliyor demişti. Postlarda bir ara oku onu
Bircandeniz Berivan_kaplan13 bilmiyorum ki o postu bul bir oku ya da sor sana iyi gelirse bende yaparım kız içerikten saatler sonra doğumum başladı dedi. Sanırım kaynatıp içmiş emin olamadığım için tarif edemiyorum
Oznur-96 Berivan_kaplan13 canım burda bi arkadaş şey yazmış kabuklu tarcını kaynatıp ılıtıp içmiş sabaha doğum yapmış yani kaç bardak içti bilmiyorum ama yarıyor diyoşar
Berivan_kaplan13 Bircandeniz bakalım artık inşallah ise yarar ama ancak yarın iftardan sonra deneyebilirim çünkü şuan evde kabuklu tarçın yok
btllsk Berivan_kaplan13 Araştır bi arkadaşıma ebe söylemişti alıp gittik 4 saatte doğurdu inşallah sanada iyi gelir 😍
belinay41 Berivan_kaplan13 bende aynıyım sancılarım yüksek geliyo 1 cm açıklığim var ilerlemiyo adaçayı hurma yürüyüş merdiven ama hiç biri ilerlemiyo
Berivan_kaplan13 belinay41 tarçını kaynatıp suyunu içmeyi denicem bakalım inşallah bu işe yarar sende denersin
Didoun Berivan_kaplan13 sıcak suya oturmak, göğüs masajı, çömelme hareketleri, squat ve merdiven inip çıkmak. Sağlıkla gelir bebiş inşaallah.
Berivan_kaplan13 Didoun hepsini denedim bakalım inşallah şuan sancılarım başladı heralde aşırı ağrılarım var
Dolphin16 Berivan_kaplan13 canım senin gibi benimde o haftalarda 2 cm di. 40+5 te doğurdum ben sancıyla gitmiştim hastaneye 4 cm ile . Merak etme az daha sabret . Şimdiki bebekler pek seviyorlar içeriyi 🤣🤣
Berivan_kaplan13 Dolphin16 wallahi ya çıkmak istemiyolar ama bakalım benimki şuan tam 39 haftalık bugün gelicek gibi🤲🥰