defnekrmn Baklava ama ben başka hiç tatlı yemiyorum sütlü şerbetli tatlılarla aram yoktur zaten 😂 ondan çok şanslıyım galiba 😬
Baklava defnekrmn bende yemiyorum digerlerini . Ama iste bu ismi lazim olmayan yiyecek malisef gidiyo 😅
Baklava Medusa malesef ben hep evde.hareket mareket yok.bi dun 20 dk yurudum saat gecti baya.yine 1 tane cikolata gitti.kizdim kendime ama gitti. Ins bugun ev hapsim bitiyo bundan sonra yuruyus yapicam yarim saatte olsa.
Hafizeipek Baklava keşke evimiz çikolatadan yapılmış olsaydı ya ne kadar yersem yiyim yetmiyor bana 😆🍩🍫🍪🍮🍭🍬🍰🎂
AZehraa Hurma aserdim hurma isteğim gitti şimdi sabah çikolatalı ekmek, öğlen çikolata akşam çikolata her daim çikolata. Ben hamile kalmadan önce çok nadir yerdim o da bitter çikolata olurdu. Şimdi her türlüsüne hayır diyemiyorum
Yalinn8 Baklava Hahaha seninki çekim yasası eksenine girmiş hepten, bi sekilde karsina cikiyoo😂 yavass yavass azalt derim annesiiiii, illa bi sıkıntı cikicak die bise yok ama önlem iste
Baklava Yalinn8 valla oyle yaa kanali degistirdim 😅 tv yide kapatamam her zaman tekim evde napiyim 😅 Iste bu gunde ucu kacti.yarin hem yuruyus olayina basliyabilocem hemde bakiyom bu ismi lazim olmayan yiyecege kısıtlama getirebilcem mi 😅
Laayla Baklava 100gr sütlü çikolatada 20mg var canım ona göre hesaplayabilirsin türk kahvesi çay tüketiyosan onları da göz önünde bulundurmalısın
Baklava Ezel cok bilmiyorum bu konuyu ama iste kesmeye calisiyorum zarari olur die.ama yine yeniliyorum.ins bitcek bi ara da ne zaman 😏
Minikus Baklava insallah canım çünkü bende öyleydim şimdi hasret çekiyorum karşıdan bakıp bakıp avucumu yaliyorum 😁😁
Baklava Minikus 😅 neyse ya 11 hafta daha dayansam zaten sonra hic sevmem canimin istiyecegini sanmiyorum hic 😅 eskiye dönsem 😅