nacik0015 Ceylan482 bizim de son 26 ama hiç heyecan yok bende 😂 bebeğin tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim daha bekliyor valize koymadım bu kadar umursamazım sen düşün son dakika poşete doldurup gideceğim herhalde 😅
alparslansmother nacik0015 kiz bu ne rahatlık panik atak sardi beni 😂 benim daha 27+5 valiz bile hazir
1fatooss Kardelenalya gözüm aynı tarihi aradı buldum sonunda ☺️ benimde 57 bebişinizin cinsiyeti ne 😍
Mine16 Ceylan482 çok şükür ikili rakamlara düştük ama ne çabuk geçti zaman inan ki bilmiyorum ☺️ şafak 99 Hamile olduğumu sanki dün öğrenmiş gibiyim
Eylul_sare Ceylan482 130 gün 🥲 zaman hemen geçsin istiyorum bir yandan tadını çıkarmak istiyorum bu hallerimin 🌸 güzel duygular 🌸 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Ftmnr_35 Nazindirellaa aynıyız bizim de 8 - 30 Mart görünüyor ama bugün öğlen lavaboda suyum sızıntı şeklinde gelir gibi oldu akıntı mı su mu ayırt edemedim sildikçe geldi hastaneye gideceğiz birazdan 🙏🌸
Mysterons Seherak kaçıncı haftada doğum olacak? Benim de sezaryen gibi görünüyor fakat gün vermedi henüz doktorum
Fatmaa04 Ceylan482 hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah 🙏🏻 bizim de son 67 geçmeyecek gibi geliyor ama gelip geçiyor 😊👼🏻 sağlıkla gelsin minikler
Esraa091113 Fatmaa04 benimde son 69 yakın sizinle 😊 çantanızı vs. hazırladınız mı acaba biraz alışveriş yaptım geç başladım bitmedi çantamı da henüz hazırlamadım😌
Gizzgzz Ceylan482 73 ama sezaryen olacağı için daha erken gelecek yaklaşık 60 gün falan kaldı hatta daha az :)