09-11-22 Hazalibis maşallah çok erken başlamışsıniz biz cinsiyetini hemen ogrenemedik deprem bölgesinde olduğum için yavaştan başlıyorum artık
09-11-22 Yirmisekizaralik bende 16 da öğrendim yavaştan başlıyorum artık ama karar veremedim görerek mi almak doğru yoksa internetten mi
Yirmisekizaralik 09-11-22 bende aynı şeyi düşünüyordum ama.magzada gördüğüm şeyi nette gördüm ve daha uygun bayrama kadar pek vaktim.olmaz diye trendyoldan aldım ama genel.olarak görerek almak daha iyi gibi :)
Hamalp 09-11-22 ben de 3 5 parça lcw den almıştım fiyatı düşenlerden başka bisi almadım. Bende 19+3üm. 3.gebeligim olduğu halde dün azıcık hissetmeye başladım hareketlerini siz hissediyor musunuz.
Yirmisekizaralik 09-11-22 bende bazen birşeyle rhissrdiyorum ama emin olamiyorum nasıl hareketler acaba
Hazalibis @09-11-22 Allah yardımcınız olsun, evet Çok erken başladım önceden 1500e aldığım travel sistem bebek arabası 5bin oldu
nurr0101 09-11-22 Tüm alışverişi bitirdim kendime pijama ile gümüş kapak alacağım sadece bir de bebeğime 1-2 ayakkabı
09-11-22 Yirmisekizaralik küçük kalp atışları gibi pıt pıt hafiften vuruyo sırt üstü uzaninca özellikle mesela çikolata yiyip deneyin bunu🙈
Minikmucizemmm26 09-11-22 anne yanı beşik gardop sifonyer küvet takımı babynest takımı bakım çantası Büyük parcalardan bunları aldım kıyafet sadece 5li takım var onun dışında bı kaç oyuncak ve bı kaç ıvır zıvır aldım daha alınacak birçok şey var bu arada 19+5 günlükte biziz
09-11-22 Minikmucizemmm26 maşallah iyi almışsınız sıra bende öncelikle bebe arabasından ve pustten baslicam
Ao526- 09-11-22 18+4 oldum, epey listeyi tamamladım 🙈 Hala bez almaya devam ediyorum 🤪 Birde odası kaldı 🙏🏻 Sağlıkla tamamlanır inşallah 🙏🏻 E bebekte çok güzel indirimler var oradan başlangıç yapabilirsiniz
09-11-22 Ao526- ayyy bı ben mi geç kaldım almakta … Deprem bölgesinde olduğum için hiçbir şey yapamadım ki Allah’ın izniyle almaya baslicam🤲🏻🌸
cicek52 09-11-22 bizde 19+0 dayız. Aynı gunuz canım. Benim 2. Gebeliğim. Valla internette indirimler oluyor denk geldikçe aldım bir kaç parça ben
YLD_95 09-11-22 güle güle kullanın şimdiden hayırlı olsun 😊 çünkü onlara her gün zam geliyor ner deyse ve büyük parça olduğu için aradan çıkar hemen uyguna bulursanız değerlendirirsiniz