gevezeyazar1 20 haftalık hamişim aşırı sinirleniyorum herkesin söylediği batıyo ve şimdiden bebeğimi çok kıskanıyorum bununla nasıl baş edebilirim 😐😐😐 bu durumdan kendim çok rahatsız oluyorum saçma geliyo bana ama önüne geçemiyorum
Msalbyrk gevezeyazar1 nden blmyorm ama sanrm bazilarmz böyle. Helede eşimn ailesi . Kzmla alakali bse dmeleri snrlermi bozyo . Allahtan uzak otryorm dogdnda sürekli gtmycem 😬
Cansuercan gevezeyazar1 sonra bu hisler geciyor canm bunun gecicegini dusunerek suan kndini rahatlatabilirsin 🙂
NurDemir 25.haftamdayım.Bana da kim ne dese batıyor,kayınvalidem bebeğimi sevip kızım dedikçe sinir tepeme çıkıyor resmen.Doğduğunda kucağına almasına tahammül edemem sanırım 😡
gevezeyazar1 NurDemir al bende de o kadar buna bi çözüm bulmak gerek yoksa çok tartışma olur bunu hiç istemem 😖😖😖
Ebraradinn Hanımlar doğunca biri kucağna alsada ben biraz dinlensem diye düşünürüz bence 😀 geçer yani üzülmeyin
gevezeyazar1 Ebraradinn umarım öyle olur sevcekler tabi torunları ama bunu kendime anlatamıyorum kafamda cinayetler işleniyo düşündükce sadece benim ve eşimin kucağında dursun kimse gelmesin sevmesin istiyorum 😫
EceAydn gevezeyazar1 bendee aynı şekilde sadece bende ve eşimde dursun istiyorum 😁 kayınvalidem de sağolsun sürekli ben bırakmam ki kimseye sıra gelmicek benden deyip duruyor 😫
gevezeyazar1 Msalbyrk biz yakın oturuyoruz yürüyerek 5 dakka ve şimdiden sinyal veriyo her gün gelcem diye yatmadan yatmaya gitcek sadece
gevezeyazar1 EceAydn ıııy hiç istemiyorum yaa tabiki alsın sevsin ama dozunda kendini annesi ilan etcek nerdeyse oğluşum napıyo yavrumuz napıyo her gün soruyo bu şekilde
seval34 Ben 11 haftalık hamileyim bebeği isteyerek yaptım ama hevesim kalmadı yani hic birseyde hevesim yok çok sinirliyimmmm cookkkk eşimi sinirden bogacam nerdeyse depresyonami girdim acaba
gevezeyazar1 seval34 sende aramıza hoşgeldin arkadaşım 😖😖😘 Allah yardımcımız olsun kötü bi durumdayız gerçekten 😐