butterfly35 Sila66 erken doğum riskin vardı maşaAllah kız 30lara geldin 38ide görmek nasip olsun 😍😍 hepimize vaktinde, sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim🤲
Belin_ay aysenurcft masallah 😍 bizimde kız sizinki cok hareketlimi acaba benimki okadar hareketli degil normalmı acaba
aysenurcft Belin_ay Her bebek farklı olur canım zaten benımki çok hareketlı sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın allahım 🌸🥰🙏
ceylangokce_05 Belin_ay benim de 30+6 son 6 gündür büyük tekmeleri hic yok sadece hafiften hareketler var inşallah normaldir yarın Bi kontrole gidicem doktor izinliydi kaç gündür gidemedim ☹
Burnumageliyoduslkmsn Sila66 hiç bişey yapmadım daha ben besige bile karar dahi vermedim.ne aldınız neler yapacaksınız
Tatli-cadim2023 nidosh aynen benimde Mayısin sonu ve Haziran basi dendi 30+1 olduk Allahim nasip ederse sağlıklı hayırli uzun ömürlü kolay doğumlar nasip etsin rabbim hepimize hepimize
Burnumageliyoduslkmsn Sila66 kadar veremiyorum hangisi daha kullanışlı diye bu gidişle dizimde sallicam
Merviiiss ceylangokce_05 bu haftalarda alanı daraldığı için bebek hareketleri azalırmış gayet normalmiş bende de azalma var doktor çok yorgun olduğunda da olur dedi alanı daraldığı için eskisi gibi hareketleri olmayabilir dedi