68selda06 Asenakardg bel ağrım yok çok şükür mide yanmam var 🤮sırtıma vuruyor taaa uyku sorunu da yok valla sadece wc ye kalkmak ve geceleri dönmek te zorlanıyorum
Alymus Asenakardg biz 35deyiz ne yaparsam yapayım midem fena yanıyor erkende yesem salçalı yemesemde yok yani. Gece tuvalete kalkmaktan bayılacam 😂 kimi günler bebem çıkacak gibi hareketli kimi günler yok gibi bir şey 😂
Aaaysee Asenakardg midem alev aleeeeev,gece 744838 kez uyanmak ve geri uyuyamamak,pelvis kemiği ağrıları…şu an durum bu,doğurmak istiyoruuum 🥲🥲
busraydnc Asenakardg bel ağrım mide yanmam dışında sıkıntı yok şükür bazen çok hareketli bazen zor uyandırıyorum 😁
68selda06 Srep karın ağrısı oluyor bende bebeğin hareketleri bazen çok hareketli ayağını diriyor karnım taş gibi oluyor bazen sessiz kendi halinde 😂
Kubratlas Srep Bebek hareketleri karnımdan dışarı çıkmaya çalışıyor gibi. Derimi delecek. Kemik batması mıdır nedir bilmiyorum canım yanıyor
68selda06 Srep uyuyorlar bence yoruluyorlar yazik depinecez diye🤣 tatlı tükenince de bazi bebekler hareketli olurmuş damak tadlari geliştiği için bi haftadan sonra
68selda06 Asenakardg banada tablet yazacakti aşırı yanma var dedim bunu yazmis etkili birsey olsun demistim
Medinehnm Asenakardg evet ya soda magnezyum kalsiyum takviyesi de kesmiyo ağrıyı doğuma kadar böyle artık sanırım