Busel Adeneflin bak nstye girdim iki gün önce sabah 9 10da kahvalti etmistim 1de nstye girdim bebek uyumuş hareket etmedi. Doktor hemen yollayıp yemek yedirdi yediğim an bebek hareket etti bence en büyük örnek bu olabilir sana. Akşam 7.30a kadar bebeğin aç kalması cidden bu haftalarda sıkıntı yaşatabilir susuzluk sıkıntı olabilir kasılma yapar bebekte de
AzraFarah Adeneflin bende niyetimi aldım şimdiden bol bol su içiyorum, önemli olan benim için bebeğimin suyu. Sizde bol bol su için
Ftm124 Senayl34 ben de tutmayacağım 34-+6 dayım. Parasını vermek bize olmuyor tutmamız lazım daha sonra. Hastalar parasını veriyor
Nurr_22_22 Adeneflin sahurlar iftar arasında aç kaliyorsunuz ama kaç saat geçiyor üzerinden bebeğiniz sizden besleniyor yediğiniz içtiğiniz hersey ona gidiyor sevaba gireyim derken çocuğunuzun rızkını kesmeyin
mistocookie NEDEN BEBEĞİ AÇ BIRAKMAYA BU KADAR MERAKLISINIZ???? ya sonra telafi edersiniz yeter ya. gidin doktora sorun okumuş etmiş DOKTOR diye bişey var
Asdfgh21 Deletedmom_106 hey allahım ne boş insanlar var salça olan sensin burdanda mı prim yapılıyormuş fdsed
GirlGossipgirl Ben 33 haftadayım ana niyet ettim benim kan vitamin vs değerlerim iyi suyum yerinde. Herkesin vucuduna kendine bebeğine göre karar vermeli herkesin bünyesi bir değil sonuçta :))) 1 gün tutup 1 gün tutmamayı düşünüyorum
busenaz68 Adeneflin haftamız aynı ben yemek yediğim halde ayakta kalınca çok halsizleşiyorum bebek bizden besleniyor ve vücudun yükü artıyor. Bence tutmamaniz daha iyidir bebeğin son zamanları tam kilo alacağı dönem aç kalmayın. Ani tansiyon düşmeleri yaşanabilir