Gamzeli_bebek NSelennn bende zeki sahinoglunda yaptirdim detayli ultrasonu ocakta 1200 tl idi zam gelmis demekki biraz soguk bi dr ama iyi bakti
Momtheangel Canimucizem giden paraya üzülmedim tabi yeterki sağlık olsun ama insanların önünde yapılması hoş değildi işte
Canimucizem Momtheangel malesef devlette ki çalışanlar memur olmanın verdiği ozguvenle kendilerini padişah sanıyorlar bazıları tabi empatiden yoksun boşver canım
NSelennn Rwerdst bende 3 nisan da gidicem bakalım her ikisine de giden tanıdıklarım var begenmisler ama bende zeki hocanın saati müsait olduğu için ona aldım bakalım 🙂
NSelennn Rwerdst Açıkçası pek bilgim yok 😅 Ben burda araştırınca zeki hoca demişlerdi genellikle ondan zeki hocayı istedim ama Mehmet hocadan da memnunlar yani 😅
Rwerdst NSelennn ay değiştirdim ben doktoru. Valla çok emin olamadım. Operatör doktor muş Mehmet hoca. Zeki hoca da doçentmiş☺️ bir profesör doktora randevu aldım. İnşallah sizin güzel geçer❤️ sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi.
NSelennn Rwerdst siz erken gidicektiniz galiba gittikten sonra da yorum yaparsanız sevinirim memnun kalıp kalmadığınızi 🙂İnşallah sizinde güzel geçer 🙏
Rwerdst NSelennn yok canım yazmıştım aslında çok emin olamadım ordan o yüzden başka yerle görüştüm. Ayın 1 inde başka yere gitcem inşallah ☺️