Momtheangel Ve ben 23 Mart’ olarak hatırlıyordum hep kaçırdım napcam şimdi devlette hayatta sırs bulamam 😔
beyzacmvrc Momtheangel kaçıncı haftab ki belki bulursun yine Kız randevu yaklaşınca mesaj bile geliyor tele nasil görmedin😂 Bide randevu iptal olunca mi randevu ya gidilmeyince mi ne 15 gün randevu vermiyorlar daha galiba emin değilim
Canimucizem Momtheangel ya normal randevuya gitmedigin zaman 15 gün boyunca ceza yiyorsun o bölüme gidemiyorsun inşallah öyle bir şey olmaz canım çok üzüldüm
Momtheangel NSelennn normalde özele gidiyorum da doktorum devlette yaptır demişti ah uykularım kaçtıı 🤣 sabah mesaj atıcam doktoruma ay çok üzüldüümmm😔 sinirden gülme de geliyor🤣
Momtheangel beyzacmvrc 22 haftalık şuann normal randevu yokki doktora gideyim detaylıya da kadın doğumda farklı bir alan bakıyor ona gün vermişlerdi düşün daha 10 haftalıkken almışım e o zaman alınca unutmuşum hep 23 Mart’ diye hatırlıyorum bi bakarım ki 21 Mart 🤦🏻♀️ sabahtan gitsem devlete işimi halletmezler asla ama şansımı denerim herhalde ya 😔😔
beyzacmvrc Momtheangel bı dene şansını canım inşallah bakarlar ya Ozellerde de çok pahalı normalde ben özele gitmiştim ama benm gittiğim hastanede uygundu baya bi
Aysecan0335 Bende şeker yüklemesinin günün karıştırmıştım🙊normalde hafızam iyidir asla atlamam böyle şeyleri ama oldu işte 😀 4 5 gün sonra yaptırmıştım
NSelennn İstanbul da oturuyorsan Bağdat caddesinde fetusprenatal tanı merkezi diye geçiyor iki hoca varmış zeki sahinogluydu galiba bende oraya gidicem bir kaç yerde okudum iyi demişlerdi 1400 TL de fiyat verdiler
Rwerdst NSelennn bende pazartesi oraya gideceğim 😂 doktorum önerdi. Ama zeki beye değil Mehmet uludoğana aldım 😅 nakitte 1300 yapıyoruz dedi ☺️ Mehmet bey Zeynep kamilde Perinatoloji ve Prenatal Tanı Bölümünün kurucusuymuş 😂 zeki beyi araştırmadım çok o yüzden. Ama gidenler çok memnunmuş bakalım.
Gamzeli_bebek NSelennn bende zeki sahinoglunda yaptirdim detayli ultrasonu ocakta 1200 tl idi zam gelmis demekki biraz soguk bi dr ama iyi bakti
Momtheangel Canimucizem gittim devlete cnm sabah sekreter kadın bi güzel ağzıma …. Sonra Mayıs’a randevu verebilirim dedi ben zaten 22 haftalığım dedim 32 ye kadar çekiliyor diyo bana. Ben dünden beri herkesle kavga ediyorum niye gelmiyor sunuz randevunuza diye ne laflar etti bana ama cimere şikayet edicem. Özele gittim yarına randevu aldım artık
Momtheangel butterfly35 bugün gittim cnm veznedeki kadın ağzıma …. Bi güzel laf yedikten sonra özele gittim sıra aldım yarın yaptırıcam detaylı
Canimucizem Momtheangel ah kıyamam sana ya sanki karşılarında çocuk var sanki bilerek yaptın üzülme vardır bunda da bir hayır boşver biraz pahalı ama güzelce bakılır olsun o paranın cikacagi varmış hayırlı sonuçlar olsunda giden para olsun🤍
Momtheangel Canimucizem giden paraya üzülmedim tabi yeterki sağlık olsun ama insanların önünde yapılması hoş değildi işte
NSelennn Rwerdst bende 3 nisan da gidicem bakalım her ikisine de giden tanıdıklarım var begenmisler ama bende zeki hocanın saati müsait olduğu için ona aldım bakalım 🙂