Esramihra Fik Ankaradayiz bızde 😊Rabbim kardesinize sağlık uzun ömürler nasip etsin dünyanın en güzel melekleri bizimle çok şanslıyız
Fik Esramihra gerçektende öyle iyiki hayatımızın parçasılar bizim neşemiz sevincimizler resmen bu gün teyze oluyorsun diyorum ben yasemin teyze üffff diyip gülüyor 😂 diyor bebek kıza hediye alacam elbise taççç 🤭 tahminleri ve hisleri de çok kuvvetli gerçekten ilk zamanlardan kız diyordu bana ve kız çıktı cidden
Esramihra Fik rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 5 Şubat’ta doğum yaptım kızım oldu 😊… Gerçekten hisleri çok kuvvetli oluyor benim prensimde kardeşinin çok kıskanıyor bebek diyor ama saçını yoluyor vuruyor 😁
Fik Esramihra hahaha ilk başlarda öyle oluyorlar kuzu ama alışınca göre resmen koruyucu abi olacak kız kardeşine 🤭 kimsenin dokunmasına bile izin vermiyecek
Seval2468 Fik benim ogrencilerimde çok seviyor süslenmeyi , dans etmeyi valla ise gidince moral buluyorum onlarla. Yalansız, dolansız içlerinden geldikleri gibi davranıyorlar
[silindi] Fik maşallah güzel kız çok güzelsin bayılıyorum bunlara çok temiz kalpli olurlar ve hisleri hep doğrudur 🥰🥰🥰
Dilaraa23 Fik tabii eğitim çok önemli bizde okula gönderdikten sonra çok faydasını görmüştük 😊 süslenmeye şarkı söylemeye dans etmeye zaten bayılıyor 😄
Yesim6- 21 mart🤍 sizin sevginiz tarif edilemez yeryüzünde masumiyetin binbir açıklamasından biri belkide .. gününüz ve günümüz kutlu olsun +1kromozom ile tek farkınız sonsuz sevginiz iyiki varsınız 🙏🏻🩷🩵
kadertugrul7 Fik gerçekten öyle kalpleri o kadar temizki kötülük fesatlik bilmeden koşulsuz seviyorlar yemegimiz olmasına rağmen her yemek saatinde illa biriyle paylasirdi bu yaşıma geldim onun kadar saf temiz bir arkadaşım olmadi daha